Tekniðin tekeri patladý galiba gelemiyor ,biriniz þunu alsýn getirsin tepelerin oradaymýþ ,bakalým baklasýndan ne çýkaracak alýn gelin þunu bi zahmet
Tekniðin tekeri patladý galiba gelemiyor ,biriniz þunu alsýn getirsin tepelerin oradaymýþ ,bakalým baklasýndan ne çýkaracak alýn gelin þunu bi zahmet
tahtalara yazdýrdýðýmýz tarihten beri bu iþin içindeyim..Ammavelakin bugünkü olayý çözemedim....
Sayýn nilkiz
Gerçekten burada yukarýdan alanlar vardýr.
Yapmayýn.
Alýp sattýðýnýz yeri söylemeyin. Siz degilmiydiniz nazara inanan. (Ha sayýn HORASANLI kusura bakmasýn ben de inanýrým nazara ve benim inancýma gore vardýr. )
Koyun grafiði ya da koymayýn burasý uygun yerler deyin.
Mesela 24 tl ustu Teknik olarak yok mu ihtimal.
Çanaða kulp takarsa 2 3 ayda mesela.
Canak kattlayamaz mi bi 6 ayda.
Bende yok bu arada.Bende birkaç kez aldým sattým.
Kýsa vade olumsuz ama bir arsa haberi patlatsa olmazmi yukarilar teknik olarak.
Çizdiðim dik çizgiye gelemez mi orta vadede.
Amacým kimseyi yönlendirmek deðil. Bende sadece teknik bakarým. Ama Teknik herzaman tutsaydý (En yukarýdan verip en aþaðýdan alsaydýk) zengin olmuþtuk.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla bu cem yýlmaz da teknikci yukarý aþaðý orta hiç olmasa bir þey diyor ,hemde iyi teknikci ama eli boþ dönüyor aþaðý yukarý orta ayrancýyý biliyor seller sular gibi yutmuþ yiðidim ama eli boþ dönüyor , bir kaç saniye izlemeye deðer hiç olmasa bakla atmýyor.
https://www.youtube.com/watch?v=moc0n7lS9bI
Sorun çanak kulp deðil thunderbolt güzel ve yanlýz ulkemde bilgi arastirma öðrenme çabasý yerine cehaletin prim yapmasý insanlarýn bilime deðil boþ laflara itibar etmesi saygilar
bana bir harf öðretenin kýrk yýl kölesi olurum ,ancak gençlik yýllarým aklýma geldi bir çokkk sevgilim oldu orada burada gezip tozarken roman kadýnlar gelirdi bir bakla atayým ,fal bakayým deyip yakamýzdan düþmezlerdi hemen hemen hepside yanýmdaki kýzla evleneceðimizi söylerdi bende hep gülümseyerek izlerdim hiç birinin dediði çýkmadý ,fallara göre deðil hayatýn gerçeðine göre evlendik sonunda ,falý bilim diye sunmaya çalýþýp inat etmek ne kadar acýnasý bir durumdur ,belkide doktorluk bir durumdur
tekniðe soruyoruz akþama ne olacak bu kaðýt düþecekmi çýkacakmý ,týk yok ama laf çok ,yahu teknik akþama bu kaðýt kaç kapatýr çizgilerini derelerini tepelerini bir dolaþ ne olacak bir cevap ver bizde senin ilmine göre bir kanaat sahibi olalým ,ilim bilimle falý ayný görüyorsunya ne olacak bu filimin sonu bu gün ,ne olacakkkkk onu de sen alalýmmý satalýmmý yardým et bizde kazanalým
günün sonunda gelip ahkam kesmi o zaman zaten saç kesilip sonuç ortaya çýkmýþtýr ,bana þimdi söyle teknik akþama kaç kapatacak bu kaðýt ,haydi söyle ,bir þarký mýrýldan bari biz oradanda tiyo alýrýz susmaaa söyle ne olacak akþama haydi falcý bildir þu baklanýn sonucunu
Yer Ýmleri