altýnda gap var. 16 70 lerde onu doldursaydý iyiydi umarým yarýn doldurur. gidip 25 den geri gelmesi daha kötü olur. .
gayet saðlýklý haraket.
ytd
altýnda gap var. 16 70 lerde onu doldursaydý iyiydi umarým yarýn doldurur. gidip 25 den geri gelmesi daha kötü olur. .
gayet saðlýklý haraket.
ytd
[QUOTE=EgeÝzmir;4918273]Sayýn Horasanlý brüt takas hisse için iyi olur mu bilemedim. Önceki brüt takasta performansý zayýf kalmýþtý.[/QUOTE
Sayýn egeizmir þahýslara göre deðiþir bu durum, bana göre brüt takas er meydanýdýr ,gerçek iþlemdir açýk kaçýk olmaz ve parasýz kabadayýlýk yapmayada yer yoktur ,samimi hissedarlarýn kaðýda gerçek yön verdiði bir dönemdir deiðim gibi bana göre son derece olumludur ,hayýrlý uðurlu olsun.
egeendüstriye bir göz at bakalým brüt takastan sonra neler olmuþ ,bütün çakallar kaðýttan uzakta kalmýþ vaziyette ,uzaktan ulumaktalar buralardan almayada artýk cesaretlride kalmamýþ ,özetle kaðýtla oynamak sonuçta tecrübesizleri meletir,inandýðým kaðýtta sabretmesini bilmenin her zaman faydasýný gördüm günlü yada aylýk hareketlere takýlmak bana göre iþ deðil
Bana sorarsanýz hisse brüte girince zaman kaybediyor. Acsel istatistik olarak brüte girdiði hiç bir dönem yükselmedi hatta çýktýðý ilk hafta hep aþaðý kýrdý. Kaðýt ne zaman belini doðrultsa bi boða Grubu kaðýda musallat oluyor ve kaðýt yine brüte giriyor. Bunu yapan muhtemelen telegram gruplarý ... Bunlara en aðýr cezalar verilmeli...
Sent from my iPhone using hisse.net
Sorun deðil düþerse bir miktar daha ekleme yaparýz, sabýrla uzun vade bekleyeceðiz Sayýn turkuazmavi.
Papaz her zaman pilav yemez ,ege endüstriyi onun için burada zikrettim ,kaðýdý yýllarca sosyal medyada ve günlük al satlarla baský altýnda tuttular ,ne zamanki kaðýt brüt takasa girdi ,bu çakal grubu oyun dýþýnda kaldý ,artýk kafalarýný duvarlara vuruyorlar kaðýdý ellerinden kaçýrdýlar ,þimdide bu fiyattan girmeye cesaret edemiyor ve bir kenarda kýskançlýkla kývranýyorlar ,olacaðý buydu ,onlar alýþmýþlardý havadan ,beleþten çayýn taþýyla çayýn kuþunu vurmaya ,hesaplarýný brüt takas bozdu ,brüt takasa alýndýðý gün kaðýt 1000 liralardaydý bu gün 1476,60 yani tavaný gördü en çok iþlemide o kademede yaptý hemde bir kaç gün içinde
özetle gerçeklerle hareket etmek akýllý insanlarýn iþidir savaþtada bu böyledir ATATÜRK e meydan muharebelerini kazandýran onun reailitik davranarak,düþünerek ve hareket etmesinden kaynaklanmýþtýr,burasýda týpký bir savaþ meydanýdýr ,her türlü ve binbir türlü atakla karþý karþýyasýnýz ,burada aklý selimi devrede tutmak elzemdir.
Yer Ýmleri