Originally Posted by KERASUS PASCHA Sn Pascha, Dikkat ettim ikidir foto koyduðunuzda hisseye çöküyorlar. :)))
[QUOTE=turkuazmavii;5113466]Sn Pascha, Dikkat ettim ikidir foto koyduðunuzda hisseye çöküyorlar. :)))[ düþssün bakalým.13.50 den bu yana toplamaya devam. hedef belli. ne kadar sancý çekerse çeksin. 10 myl sermaye markette bile var. ytd.
[QUOTE=KERASUS PASCHA;5114040] Originally Posted by turkuazmavii Sn Pascha, Dikkat ettim ikidir foto koyduðunuzda hisseye çöküyorlar. :)))[ düþssün bakalým.13.50 den bu yana toplamaya devam. hedef belli. ne kadar sancý çekerse çeksin. 10 myl sermaye markette bile var. ytd. Katýlýyorum. Söylemesi ayýp bende 2,16 dana beri duruyor. benim bir 40.x hedefim ondan sonra senin paylaþtýðýn þeyleri alýcam kýsmetse :)
[QUOTE=KERASUS PASCHA;5114040] Originally Posted by turkuazmavii Sn Pascha, Dikkat ettim ikidir foto koyduðunuzda hisseye çöküyorlar. :)))[ düþssün bakalým.13.50 den bu yana toplamaya devam. hedef belli. ne kadar sancý çekerse çeksin. 10 myl sermaye markette bile var. ytd. hocam sermaye bakanmý var egeen konya 3 mýlyon sermaye 8mýlyar pýyasa degerý
Forum Rules
Yer Ýmleri