þu gapý býrakmasa iyiydi....
gaplar baþa beladýr.
þu gapý býrakmasa iyiydi....
gaplar baþa beladýr.
Nihayet birkac gündür hissede SARRAFLAR devrede..Biraz daha isi bilenler ! Hesabý kitabý iyi yapanlar...PARASI OLAN AGALAR !..
Tabiki kacinilmazý onlarda gorduler ..Bu fiyatlara bu hisse ?..
Bu gidisle ortalama 5...6 Milyon civarý yil sonu kur farký geliri , ve yine yaklasýk 3 Milyon 4. Ceyrek kârý ile yaklasik 16...18 Milyon arasý 2021 yýl sonu kârý..2022 yi siz düþünün artik..Bunlarla bile tek basýna cok cazip ucuz hisse..
Kaldýki arsa satýs haberi..sirket ünvan degisikligi , satýs ortaklik , yeni is anlasmasý , tesvik , yeni ruhsat izin belgesi , yýlsonu kârý ile birlikte gecmis yil kârlarý..kasasinda 70...80 Milyon civarý nakit..say sayabildigin kadar...cok beklentili bir sirket artýk..
Evet ACSEL in kýymetini ancak SARRAF OLANLAR bilir ! Hýzli hareketler görulebilir...Erken kalkan yol alýr...izleyip gorecegiz..ytd
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 03.12.2021 tarihinde (bugün) yapýlan toplantýsýnda;
"Þirketimiz 2021 yýlý içerisinde mevcut üretim kapasitesinin tamamýný kullanmak suretiyle tam kapasite ve yaklaþýk %90 ihracat aðýrlýklý çalýþmaya devam etmektedir. Yurtdýþý müþterilerimizden gelen talepler ve ihracatýmýzý artýrmak amacýyla fabrikamýz bünyesinde yýllýk 2.500 ton SAF CMC kapasiteli yeni bir üretim tesisi inþa edilmesi için çalýþmalara baþlanmasýna karar verilmiþtir. SAF CMC baþta gýda, ilaç, kozmetik ve sondaj sektörleri olmak üzere birçok alanda kullanýlmaktadýr. CMC türevleri içerisinde en yüksek teknoloji ve katma deðere sahip olan SAF CMC üretim tesisimiz tamamlandýðýnda yýllýk ihracatýmýza katkýsý yaklaþýk 8.000.000 ABD Dolarý olacak ve toplam istihdamýmýz %30 oranýnda artacaktýr. Yatýrým Teþvik Belgesi kapsamýnda inþa edilecek SAF CMC üretim tesisimiz için öngörülen yatýrým maliyeti fabrika binasý dahil yaklaþýk 4.000.000 ABD Dolarý olup 2022 yýlý sonuna kadar bitirilmesi hedeflenmektedir ".
Hayýrlý olsun.
Deniz dibinden inci çýkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalý..
Sarraflar buyrun sofraya , böyle bir yatýrým sonrasý yýllýk ihracat kapasitesini 8 Milyon $ daha artýracak bir þirketin piyasa deðeri sizce ne olmalýdýr ?
8m usd ciro katkisi demek ciroyu yaklasik olarak 2ye katlamak demek. Marjlarin sikintili oldugu 2 ve 3. Ceyrekten sonra ilac gibi haber oldu. Bu dalgada gunlukculer filan bozabilir amma ve lakin orta vadede 30 ustunun yolu acildi bana gore.
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
Yer Ýmleri