Selam arkadaþlar inves holdingin halka arzý neden vertuya ve verusa prim yaptýrmadý bu konuda görüþü olan arkadaþlardan görüþ alabilirmiyiz teþekkürler. halbuki dev bir halka arz rüzgarý bile esmedi neden
Selam arkadaþlar inves holdingin halka arzý neden vertuya ve verusa prim yaptýrmadý bu konuda görüþü olan arkadaþlardan görüþ alabilirmiyiz teþekkürler. halbuki dev bir halka arz rüzgarý bile esmedi neden
Acsel hissemiz hýzlý bir yükseliþin ardýndan çýkýþý sindirmek isteyebilir mi ? Yoksa buralardan güç toplayýp zirve tazelermi ? Birinci þýk bana daha makul geliyor daha ileri zýplamasý için piyasalar bozulmaz ise buralarda dinlenmeye geçebilir olasý negatif bir görüntü içine girersek geri çekilmeler ilerisi için daha güzel olacaktýr diye düþünüyorum düþüncelerim benim þahsi görüþüm olup ytd herkese hayýrlý ve helal kazançlar iyi akþamlar
Benim penceremden ve bakýþ açýmdan ne yazýkki yapmasý gerekeni fazlasýyla yapýyor.Sizin sorunuza gelince 6/7 yýllýk bir þirket 2019 da 3 rakamlarda oyalanýrken 2021 yýlý itibariyle 10 kat bir prim yakaladý az uz deðil þimdi diyebilirsiniz iþtraklar var saðlýk yazýlým enerji vs 2 sene içinde olasý en iyi haberleri de fiyatýn içine kattý yanlýz 2022 vertunun yýlý olabilir zamaný yaklaþtý gibi ama ortalýk bir sakinleþmeden olmaz gibi hayýrlýakþamlar bu arada 9 TL den beri elimde var ve bu sene içinde 24.5 tl den elimde olanýn 3 katý takfiye yaptýk nasip artýk yeterki piyasalar normale dönsün tekrardan hayýrlý akþamlar
Boþ þeylerle buralarý meþgul etmeyin.gidin vertuya yazýn. derdiniz. Burasý acsel.
hey gidi günler 235 den 10k vardý
Oðlun güder,hatun saðarsa koyun olur...Türk atasözü
Ben bistte temele güvenmem, inanmadýðým için deðil, temele bakýlmasýdýðý için...
Ama biraz merak ettim ve inceledim..
Mustafa Ünal ne yapmýþ, helal olsun adama...
O kadar firma o kadar güzel yönetim tebrik ediyorum kendilerini...
Her sektörden var ve herbiri pýrlanta...
Teknik yönden ise yolu açýk inþallah...
Ytd
Yer Ýmleri