Arkadaþlar iyi geceler, geçmiþ yazýþmalara bakýyorum da yine sayýn Nilkýz trade peþinde. Yasaklar olduðu halde yapabiliyorsan helal olsun. Þirkete sonuna kadar güveniyoruz bu sebeple kimse beni Acsel den ayýramaz. Kesinlikle ytd
Arkadaþlar iyi geceler, geçmiþ yazýþmalara bakýyorum da yine sayýn Nilkýz trade peþinde. Yasaklar olduðu halde yapabiliyorsan helal olsun. Þirkete sonuna kadar güveniyoruz bu sebeple kimse beni Acsel den ayýramaz. Kesinlikle ytd
Acselin yasaklarý 10 Haziran'da kalkýyor,þirket kayýtlý sermaye tavanýný 200 milyona çýkarýyor,yasaklar kalkmadan tabiki düþüþ olacak sabreden kazanacak,þirketin genel kurulu 1 temmuzda,inþallah güzel kararlar çýkar,10 Haziran'a kadar borsa yokmuþ gibi davranalým.
Denizli kimya ihracati Mayis ayinda 2.8m usd olmus. Mart 3 ve Nisan 3.3'tu. Ancak 2021deki en yuksek aylik gerclesme 2.5 usd seviyesindeydi.
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
51e yine kurdular baraji. Yasaklar bitince mi hareketlenir yoksa bilancoyu mu bekleriz bilmiyorum ama baskilandigini dusunuyorum.
En az q1 kadar iyi bir ciro gelecegi kesin gibi, marjda ufak bir daralma olsa dahi yine 15m kar ve hatta fazlasi gayet olasi.
Tahtacý býrak bu biktirma taktiklerini artýk yol ver gitsin,yeteri kadar toplayamadiysan yatýrýmcýyý korkutup elinden hisse almaksa amacýn o da senin bileceðin iþ.
Tahtaci surprizini yapti. Herhalde niyeti yasaklari uzatmak! Hayirlisi bakalim.
60.25 60.30 yazdýklarýmý almadý çekip çekip maldan çýkýyor
Son iki çeyrek her çeyrekte 5,5 Milyon $ satýþ istikrarýný sürdürüyor..ihracat oraný %93...Kapasite artýþýnýn her çeyreðe etkisi 2 Milyon dolar...Konjoktür; hammadesi ithal olmayan katma deðerli ürün üretmek...Rakiplerin pazar payýný bölme tehdidi yok...Yükselen trendi sebepsiz deðil..2020 Eggub ve Jants 58-60 Bandý hareketlerine benzemeside tesadüf deðil.Doðal büyüme evresi anlýk duygularýmýza takýlmaz...Aðýr haber akýþlarýnýn soðukkanlý deðerlendirmelerimizi etkilememesi için kendime hatýrlatma olarak yazdým.Naçizane.Yatýrým Tavsiyesi deðildir.Saygýlar.
Yer Ýmleri