Maþallah Sn Horasanlý cep telefonumdan izlediðim 100 hisse arasýndan Acseli seçtim.Sizi tanýmýyorum fakat temelci arkadaþlar yazýyorlar foruma sýraya geçmiþler demek geçmiþ yýllarda önemli paylaþýmlarýnýz olmuþ Acsel yada diðer hisselerde tebrikler. Ýyisiniz fakat borsadan emekli olmanýz gerekir bence sermayeyi büyüttüðünüz için sakýn son yazdýðým cümleyi yanlýþ anlamayýn.
Bir daha grafik baktým küçük yatýrýmcýyý maðdur etmemiþ hisse Acsel he dolar bazlý zirvesinin gerisinde daha açýk yazýyým bu hissede trade etmeyende geçmiþ yýllarda iyi para kazanmýþ sermayesi küçük umarým hep küçük sermayeli bebek hisse olmaya devam eder ve temettü hiç vermesin zaten büyüme hissesi temettü bekleyenler baþka kapýya kýþ kýþ.
Acsel de düzeltme düþüþün bittiðini düþünüyorum bence önümüzdeki hafta yükseliþine devam edecektir izlemeye devam.
68 altýna gelmedikçe yön yukarý yana doðru kayabilir
25 ekim de 3, çeyrek açýklanmýþ ve ekim ayý ortasýndan beri düzeltme yaþayan hisse acsel bence en kötü 60 civarlarý diptir ve mantýklý olan 3 haneli rakamlarda kalýcýlýk saðlamasýdýr izlemeye devam.
Yer Ýmleri