Acselin ürettiði ürünler niteliðý ile ; saglýk temizlik hijyen türevleri , insaat ...gibi bircok alanda kullanilan ürünler.. Bu nedenle de yýl icinde ihtiyac duyulacak bir oneme sahip. Ihracata katki olarak Yurt ici satýslarýnda da agresif olumlu bir etki yapabilir.. ytd
Bu günkü 35 bin lotluk geri alýmla toplamda 100 bin lotun üstüne çýkýldý...
Kaldý 400 bin lot...
Arçelik 30 liralarda geri alým yapmaya baþladýðýnda günlerce fiyat yerinden kýpraþmamýþtý bile...
Belli bir rakama çýkýnca borsa fiyatý hýzla yükselmiþti..
Þu satmak isteyenler satsýn bakalým, bizde durum ne olacak..
Þirketi, patrondan iyi bilecek olmadýðýna göre, geri alýmdan alýnanlarý zararýna da satacak hali de yoktur.
En güzel tarafý 35 milyonluk hissenin ileride daha yüksekten satýlmasýyla oluþacak karýn tekrar hissedarlar dönecek olmasý.
Acsel yönetimi geri alým programýný daha yumusak vicdani , yatýrýmcýsýný üzmeden zarara ugratmadan incitmeden uygulayabilirdi. Boyle baskilayarak , ah alarak haksýz bir sekilde ( ki böylesi zamanlarda ve gunlerde ! ) Kaldý ki acsel in böyle bir seye yönteme ihtiyacý da yok..Ben yine de sonuc itibarýyle ve gelecek acisýndan yatýrimcý küçük ortaklarý icin iyi niyetli olduklarýný kücuk ortaklarýna olumlu donüslerle sonuclanacagini düþünüyorum. Insallah ne yaptiklarýnýn farkindadýrlar..Bir baska seyde ; yapilan islemler net degil. Hem takaslar
Kurumlar acýsýndan hem de sanki cepten cebe islemler gibi. Normalde bu kadar geri alýmla hissenin fiyatinýn düsmesi ve de o geri alýnan hisseleri kimin sattigý ?
Ayrýca 2023 Haziran ayinda bitirilecegi aciklanan yeni yatirimlarla ilgilli hala net bir bilginin ve acýklamanýn yapilmamasý da ayrý bir soru isareti...ytd
Ocak ayý yaklaþýk 6,6 M $ gelen Denib ihracat rakamýndan sonra,
Þubat ayý rakamý 7,8 M $ gelmiþ...
Deniz dibinden inci çýkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalý..
Subat datasi olumlu, Aralik gibi yaniltici olmadigini umuyorum. Eger oyleyse bekledigimden de hizli toparlamis olur. 2020 Eylulden beri bu sirketteyim. Genelde 6-9 ay yataya sarip sonra sert hareket eder. Patron geri alim yapma isini tamamlayinca (35m sart degil) hareket baslar sanki.
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
Acsel bu yýl temettü daðýtmayacak mýydý?
Yer Ýmleri