Originally Posted by
dinkana
Yazdýklarýnýza katýlýyorum..Bu çýkýþ trendinin içerisinde sizin yazdýklarýnýza ilaveten ek tesis tamamlanmýþ faaliyete geçmek üzere olabilir.Teknik derken yeþil mumlarýn boylarý uzadý bir yerden düzeltme gelecek ancak nerden.Destek ve direnç noktalarýný kabaca tahmin etmek mümkün deðil mi.Eðer adamlar kaðýdýn gidiþine engel olacak unsurlarý bertaraf ettilerse ve daha fazla mal toplama niyetinde iseler bunu 80 lerden satmak istemezler diye düþünüyorum.Habire mal toplamak isterken buralardan satýþa koyarak malýn bir baþkasýna geçmesini istemezler.Geçen sene sermaye tavanýný dokuz on kat artýrmýþtý.Bu kaðýdý belirli bir yere götürüp bölme niyetinde de olabilirler.Bu hemen olmayabilir.Belki kaðýt 200 liraya gelirse bu gerçekleþebilir.Bu trend belki pamel gibi uzerb gibi hayalini kurduðumuz bir çýkýþýn iþaretidir.Bu kaðýt için içimden geçen en büyük heyecan iþte bu.Sabýrlý olan buradaki her acsel yatýrýmcýsý arkadaþlarla birlikte inþallah böyle bir sürece doðru gideriz.
klasik acsel hareketi gibi görülmüyor.VERTU nun hisseleri geri çaðýrma etkiside olabilir.Ayný þeyi uluse de yaþadým.Hisse dolar karþýlýðý 21 tl cývarýnda Eaton firmasýna satýldý.13 tl falan fiyattan geri çaðýrma fiyatý 21 tl den sabit fiyatla iþlem görmeye baþladý.Bende de devretmiþtim.Yeterli oranda toplayamadýklarýndan borsada iþlem görmeye devam etti ve hisse birkaç yýlda 350 leri gördü.ACSELDE tl bazýnda satýþ olacaðýndan çaðýrma iþlem tarihinden geriye son altý ayýn ortalamasýndan geri çaðýrma fiyatý tespit ediliyor.Þayet bu hareket bahsettiðim olaydan dolayý ise daha gidecek çok yolumuz var demektir.Bekleyip görelim.
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Yer Ýmleri