Gelmez oralara buralarda 80 85 arasý durup bir hafta içinde yukarý gitmesi lazým gidecekse uzadýkça iyi olmaz
En tehlikeli olan biraz düþüp yükselip yeniden tepeyideneyip gecememesi ikili tepe
Gelmez oralara buralarda 80 85 arasý durup bir hafta içinde yukarý gitmesi lazým gidecekse uzadýkça iyi olmaz
En tehlikeli olan biraz düþüp yükselip yeniden tepeyideneyip gecememesi ikili tepe
Uzunda bekleyen için hiç sorun yok benim gibi lot artýrmak isteyenlere yazdýklarým hedefim 200 ve üstü hele bu enflasyon döneminde 2019 dan beri elimde maliyetin yok çok para kazandýrdý çok
Konya zararda yýllardýr 4000 lira sumas 100 TL gözaltýnda
Verusa þimdilik düþük fiyattan mal almak için kaðýdý baskýlayan gitmesine engel olan taraf oldu diyebilir miyiz. Endeks 6500 e doðru giderken ve yeni fabrikanýn üretime baþlayacaðý haberi gelmiþken nihayetinde kaðýt yükseliþ trendine girmiþken 65.45 ten mal toplayacaðým haberi trendi þimdilik alt üst etti gibi görünüyor.
2019 yýlýnda ortalama 3.5 lira idi.Maliyetiniz çok iyi.Ayný tarihlerde dolar herhalde 5.5 lira idi.Kaðýt 4 yýlda 90 liraya geldi.Hiç al sat yapmasanýz dahi 25 kat getiri saðlamýþ.4 yýlda fiyatý 25 kat artan çok az mal ve hizmet vardýr. Dolar 5 kat artmýþ.Ben 2021 þubat ayýnda aldým.Naci Aðbal bir güven ortamý saðlamýþtý 26 olduk gidiyorduk.Mart ayýnda bir pazar gece yarýsý Naci Aðbal görevden alýnýnca borsa tepetaklak olmuþtu.Yabancý kaçýp gitmiþti.Acselde % 50 zararda bir yýla yakýn beklemiþtim.O günden bu güne hiç satmadýðým gibi ara ara küçük eklemeler bile yapýyorum.Borsada emsallerine baktýðýmýzda çoðu 200 liranýn üzerinde.Bunu da öyle olacak umudu ile hiç satmadýk.
Olacak batýk sirketler zaten o fiyatlarda
Tahtayý anlamak lazým her zaman gidip gidip dinlenirler þu bir hafta dinlenir 78 80 aralýðýna kadar gelebilir 57 90 i sindirir mal uzun yatay dönemlerde toplanýr git gel yüksek volatilrde satilir
Alýþ satýþ kademelerini gören var mý? Kaðýdýn durumunu daha iyi görmüþ oluruz. Bir kaç kademeye yüklü satýþ koydular belki ama alan yoktur karþýlanmýyordur. Kendi aracý kurumumda bunlarý göremiyorum. Görenler varsa paylaþsalar iyi olur.
Paylaþýmýnýz için teþekkürler sayýn deva-i dert .
Yer Ýmleri