Alýntý Originally Posted by turkuazmavii Yazýyý Oku
Sn Cimþit,
Ben Haziran ayýnýn sonlarýna doðru yeni fabrikayý yerinde gördüm. Makina parkurlarýnýn montajlarý devam ediyordu ama görüþtüðüm yetkili Eylül baþýna tamamlanacaðýný söylemiþti. Üretim bacalarýn montajý bitmiþti. bir kaç çalýþanla görüþme sohbet etme þansý yakaladým. içeride çok hummalý bir çalýþmanýn olduðunu firmalarla makina parkuru montajý ile ilgili ciddi sözleþmeler yapýldýðýný ve dolayýsýyla gecikme ihtimalinin olmadýðýný ilettiler.
Kendi gözlemime dayanarak bir gecikme olacaðýný düþünmüyorum. Bana göre bu kadar düþük sermayeli bir þirketin deðeri asla buralar deðil. Ama takip edip göreceðiz. Biz ne kadar da yazsak, ne kadar da çizsek patron ve anlaþmalý tahtacýnýn götürmek istediði yere kadar gidecek. Bekleyip göreceðiz. Ama þunu da eklemek isterim borsanýn ralli yaptýðý son bir yýldýr olduðu yerde sayýyor. Bana göre ederi buralarýn 4-5 katý yukarýsý ama oraya dinlene dinlene zamana yaya yaya býktýra býktýra gider.. Bekleyebilene selam olsun!
YTD
Bilgilendirmeniz icin cok tesekkurler kardesým. Insallah diyoruz ve bekliyoruz..Hissenin fiyatý icinde ayni dusünuyorum sizinle. Bu nedenle zaten artýk bu hisdenin USD bazlý degerlendirilmesi gerektigini dusunuyorum...ytd