Beleþ daðýtýyorlar...
Bakacazzzz kimin :)))
Beleþ daðýtýyorlar...
Bakacazzzz kimin :)))
Adam terbiyesizlikte sýnýr tanýmýyor 187
174 180 illa hep ben kazanayim diyor
Bugun tum malimi verdim.185 civari geri donuste 10 gunde 4 tavan cek asagilara gelenlere mallari yik eksi kapat
Sallamak ,titretmek sana çok yakýþýyor ….
Bizde zaman çok büyüme devam ettikçe burdayýz 3. Yýlýmýzýn þerefine hürmetler ….
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bugun ana hisselerimi geri aldim 50000 tl de cebimde kaldi sagolasin tahtaci
170.70 e 10.000 lota yakýn alýþ emri veren seni tanýmak isterim diye yazmýþ investingte sürekli takaslarý takip eden biri. Bu yazýyý okuyunca aklýma siz geldiniz. 185 ten verdiðiniz tüm malý buradan yerine koyduysanýz baþarýlý bir hamle diyebiliriz. 195 e çýktýðý gün kaðýdý çok iyi takip ediyordum. Vereyim buradan hepsini gitsin diye düþündüm ama yine cesaret edemedim. Ben satarým 195 i de kýrar geçerse diye satýþ yapamadým. Sizi tebrik ediyorum bu iþte baþarýlýsýnýz. Bu al sattan 50 bin tl kalmasý çok iyi bir kazanç. 195 tepe noktadan yine 170 e geldi ise zaman zaman 170 in altýna da sarkarak buralarda epeyce bir oyalanma evresine girebileceðini düþünüyorum. Kaðýtta tecrübeniz çok fazla bir iki ay buralarda oyalanýr mýyýz sizce gidiþat nasýl þekillenir.
Valla bilanco gelecek derdi bitecek sýkýntýsý ne bilmiyorum grafik olarak kopup gitmeye hazir
Þu mübarek Ramazan ayýnda þu mübarek günlerde patron Allah seni iyi yapsýn
Yer Ýmleri