Originally Posted by
MGM21
Sn personangrata, Aþaðýda 17 Þubat tarihinde sn. Scharif07 nin yazmýþ olduðu kafa harcanarak yazýlmýþ bir yazý var. Burada F/K124 verilmiþ 700 deðil, pd/dd 3,36 zaten.
BUGÜN SABAH (HATTA SON 4 GÜNDÜR) YÝNE 36.30 A 12 BÝN LOT SET ÇEKEN ZATÝ MUHTEREMÝ TESPÝT ETTÝM.Sabah tek kalemde 5975 lot alan ziraat satan ise gene zýraat yatýrým. Yani cep tu cep devam ediyor.Son 1 ay içinde 11 bin lot alan ziraat bugün le birlikte 6 kusur bin lotu sattý 5000 kaldý .Onu da artýk pazartesi satar.Esasýnda biz kýzýyoruz ya niye çýkmýyor diye.Sorun hisse de alýcý yok.Olmamasý da gayet normal ne derinlik ne doðru bir bilanço nede bir ihale haberi var.
F/K 124,38 pd/dd 3.36.
Tabi böyle olduk ca iþ çok zor.Spekülatif çýkýþlar harici iþlem yok.Oda tek veya iki günü geçmiyor.Mart ta gelecek konsilde bilanço ya herkes temkinli yaklaþýyor.Çünkü mimlenmiþler.Ben ce çýkmamasýnýn bir nedeni de Þirketin paraya ihtiyacý olmamasý bundan dolayý hisseyi þiþirip hisse bozdurmuyorlar.
Bazý arkadaþlar diyor ya korkunç zararlar yazýp tavan tavan çeken hisseler var ,iþte burada sorunun cevabý saklý.
Bazý arkadaþlar yer yer girip 2-3 hafta sonra pes ediyorlar.Yanii zarar yazýyorlar.Hisse kendini 40 lý seviyeler üstüne atmadýkca ve attýktan sonrada 39 larý tekrar görmedik ce çýkýþ sinyalini vermiþ olur.Asýl çýkþ 50 den sonra.
Ha bu seviyelere çýkmasý için de iyi bir bilanço,iyi bir haber olursa aksi taktirde MEDCEZÝR.SAYGILAR SEVGÝLER
Not: Esasýnda çoðu arkadaþ bu durumun farkýnda.Ben yeni girecekler için dikkat dikkat diyorum.
Yer Ýmleri