Adamlar 63 ten 43 e gelince panik yaptýlar, ve biz o anda bilgilendirdik 29 da satsalardý göbek mi atacaktýn? senin gibiler 100 lotla konuþur benim gibiler ky nin 1 lotu bile zarara gitmesin diye lotunu satmaz. Aramýzdaki fark burda. Ky zarar etmesin diye satmadým 63 te de satmadým 53 te de satmadým. Uyanýk diye laf atýyorsun, sonra kalkýp üslubumuza dil uzatýyorsun, sen kendi üslubuna dikkat et itham etme. Sen 145 e kadar satmayacam deyip, sonra þuradan satacam %70 sattým deyip insanlarý panikletiyorsun. Hemi de 100 lot un aþaðýsýnda lot olduðunu sonra söylüyorsun. Bu kadar lotun varsa burada kimseyi etkileme al sat yap kendine iþine bak. Ama unutma ky yi sen panikletiyorsun sabýrla kar almalarýna engel oluyorsun. Ayrýca her seferinde "kimin çok yazýsý var?" "ben bu kadar sene ile bu hissedeyim" diyorsun ama malesef çok yazmakla, uzun süre hissede olmakla, herþey bilinmiyor mesela kottan çýkma ile ilgili bir soruya bile duyduydum diyorsun, kardeþim kapý gibi kap haberleri oldu, okudun! ama he var diyemedin çünkü iþine gelmiyordu, sana satacak adam lazým ki alabilesin hey yavru hey. Ama ben burda cevabýmý ilerde verecem merak etme, herkes o zaman tartacak ve görecek sabýrla bekliyorum.
"HÝKAYENÝ KENDÝN YAZ" Eskidereli cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri