Böylesine güçlü bir þirkette mrslh lýn bu fiyatlarda gezmesi çok saçma elbet onunda günü gelecek hedefimiz 3 haneler inþallah (ytd) Akzo 2019 yýlýnda sadece arge için 229 milyon euro harcamýþ TR de en büyük toz boya üreticisi konumuna gelmiþ ayrýca kottan çýkýþ meseleside cabasýKottan çýkýþ meselesi mayýs haziran gibi belli olur patronun kesenin aðzýný açmasý lazým artýk gerçi henüz bu iþ için belirlenen 47 milyon liranýn 3/1 ini ancak kullandý kalan para kalan hisse için 110 lirayý geçse dahi yetiyor tahtacý ne bekliyor anlamýþ deðilim kendi çalýp kendi oynuyor artýk sürmesi lazým yukarýlara çünki alan ky yapýþýyor hisseye satmak istemiyor artýk kendi bilir onada saygýlar
![]()
he bu arada zorunlu çaðrý hakkýný elde etmek için gerekli olan % 95 rakkamýna ulaþýlamadý % 92.97 de kaldý yani hikaye daha yeni baþlýyor saygýlar ;)
Çok teþekkür ederim, þirketin 2019 daki yatýrýmý hakkýnda sayende daha net bilgi sahibi olduk. Herkes bildiðini yazarsa hepimiz daha saðlýklý yatýrým yaparýz. Anlatmak istediðim bu. Herkes fayda saðlayacak bilgiyi okusun bizden. Þimdiye kadar bir kaç gergin olay hakkýnda yazýp, deðerli zamanýnýzý tükettiðim için özür dilerim. Þirkete yoðunlaþýp fayda saðlayalým yeter. Tekrar söylüyorum burda saflarýmýz belli, yabancý olan patron, biz deðiliz. Saygýlar.
"HÝKAYENÝ KENDÝN YAZ" Eskidereli cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Asýl iþin can alýcý noktasý orasý. Mevzuatý onun için sürekli yazdým. %95 olunca hikaye bitmiyor, sonrasýndaki patron hamlesini iyi kestirmek lazým ki alým yapmaktan baþka çaresi yok, parasý da var þirketi de güçlü, hayýrlýsý bakalým. Ayrýca Andromeda bildiklerini ara ara yazarsan sevinirim, þimdiden teþekkür ederim.
Haklýsýnýz fiyat alsat durumu yerine hisse þirket hakkýnda bilgi paylaþmak daha doðru olur bu hissenin mevzusu sadece kottan çýkma meslesi deðil 1999 da tanesi 16 dolara alýnan ve güncel durumda dolaþýmda 700bin lotu kalan bir þirket o dönemden bu güne dolar bazýnda deðerlenmelere bakarsak 2010 yýlýndan beri temettü vermemiþ bedelsiz vermemiþ bir þirket þuan olmasý gereken fiyatlar minimum 40 $ abartmadan söylüyorum.Ayrýca akzonobelin hissesi avrupada 65 eurodan iþlem görüyor ytd![]()
Son düzenleme : Andromeda41; 16-04-2020 saat: 10:07. Sebep: hatalý yazý
Avrupa'daki hisseleri daha bu ocak ayýnda 90 euro üstündeydi, fýrsatý iyi deðerlendirdi þirket, 60 lardan hisselerini toplamaya çalýþtý ve baþarýlý oldu. Sýra adým adým Türkiye borsasýna gelecektir. Zaten adamlar planlý bir þekilde yapacaklarýný icra ediyor.
Cemaat ben aldýðým sattýðým fiyatlarý önceden söylemeden yazmýyorum. Onu zaten spek görüyor. Her gün kan alýyorum.
Sadece önümüzdeki olasý destek ve dirençleri yazýyorum. Kaça çýkabilir kaçtan dönebilir vs.
Kimseye alýn satýn asla demedim. Dediysem gösterin.
yeterli isteyen Ýsteyen varsa gördüðümü yazmaya devam edeceðim.
Þimdilik 3 kiþi istemiyor. Kim çoðunluktaysa ona göre destek ve dirençleri yazýp yazmayacaðýma karar vereceðim.
(seninde özrünü kabul ediyorum ama bi daha yapma)
Yer Ýmleri