Yönetim Kurulu ndan hiçbirþey çýkmaz boþ hayallere kapýlmayýn...50-80 tayfasý baktý ki böyle histerik goygoy larla biþey olmuyor bari yönetim kurulu na mu odaklansak acaba dedi![]()
27 yi bilmem ama 32 ler çok uzak deðil..
YTD
15 haziranda yapýlacak GK dan bir halt çýkmaz bence. Çýkacak olsa durmazdý þimdiye kadar. Bedelsiz olayý için yýl sonuna kadar bekletme opsiyonu var zaten. En son vergi dairesine gönderilen bilanço ehveni þerdir. Çünki geçen sen ayný dönemde 6,8 milyon zarar açýklamýþtý, þimdi -1,5. Bir kondua diðer arkaþlara katýlýyorum. SPK nýn derhal duruma el atmasý lazým. Adamlar resmen KY ye tecavüz ediyor.
siz dua edin de 9,2 cent (33,2 TL) altýna gelmesin. o zaman 28 olurmu bilemem ancak 26 olabilirNeden oslunki, bilanço iyileþtiði içinmi? Çok yukarý gittiði içinmi? Ýçi boþ iskemble þirketi olduðu içini? Sakin olun bence de az kaldý
37 ye satacak ark lar 3-5 güne verebilir belki.
2011 ün ilk yarýsý zirve yapýp düþmeye baþlamýþ. yedinci sene de![]()
SPK tecavüze sessi kalma.
Tahta % 100 sahipsiz.
Arada tahtaya girip % 20 ile iþ çeviren gruplar var.
Özellikle sahipsiz tahtalarda cirit atýyorlar.
Sahipli tahta olsa 4-5 yýlda bu rakamlarda tutarlarmý?
Bu kaðýt 5 yýlda 75-80 bandýna oturmuþ olsaydý kimi rahatsýz ederdi.
Ne patron tahta yapýyor nede yaptýrtýyor. Yapanlarýn kafasýna vurmada yok.
Sýrayla tahtalarda dönüyorlar.
Þimdi sahipsiz tahta grafiði göndereceðim. 1000 barda açýn çoðu tahtaya bakýn. Bir þekilde hepsinde belli süreli TREND ler var.
Bu ve benzeri diðer kaðýtta (çimbetonda) ayný kiþiler trade ettiði için rahat konuþuyorum.
Grafiklere iyice bakýn. Baþka tahtalarla ayný kýstaslarla kýyaslayýn.
Düzenli kar yok. Yönetim giderleri abartýlý. Düþük sermaye beklentisiyle hep bir acaba sorusu vs...
VUR KAÇ Tahtalarý.
"Akýlsýza sýr verme, öttürmesi için düdük verdin sanýr."
Sahipli tahtalara bakalým
Yer Ýmleri