çok teþekür ederim bilgilendirme için

Originally Posted by
eskidereli
Selam, son durum resimdeki gibi.
Akzo Nobel tüm dünyada hisselerini topluyor, bunun için yaklaþýk Nisan ayýna kadar ilk çeyrekte 500 milyon euro harcadý. Bu bilgi atmasyon deðil, kendi yatýrým sayfasýna bakýn okuyun görün, ben resmini de tekrar aþaðýda paylaþtým. Global cirosu 52 Milyar dolar olan bir firmadan bahsediyoruz.
Ben teknik bilmem. Grafik geçmiþi yansýtýr. Ben gelecek hamlelerinin gidiþatýna bakarým ki þu anda hisselerini toplayýp kottan çýkmak istiyor temel budur. Yanýnda yatýrýmlarýna bakarým. Bu denklem ile bilançoda satýþ giderleri ve üretim giderleri olduðundan resim çok net gösterilmedi. Zarar açýkladýðý dönemlerde yönetim yetkilisi ile görüþüldü geçen sene. 3 yatýrým var denildi, ileriki bilançolarda makina üretim gibi giderler azalacak dedi, gibi bir sürü konu konuþuldu. Bunlara baktýðýmdan dolayý 50 TL den 30 tlye düþtüðünde ben panik yapmadým. Beni hikayesi ilgilendirir. Kimseye al sat tut demiyorum. Burda da konuyu þirketi anlatmaya çalýþtým. Saygýlar.
"HÝKAYENÝ KENDÝN YAZ" Eskidereli cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri