Hasilat %15 artmýþ, brüt kar artmýþ. Belki konsalide de düzeltme olur.
Biliyoruzki bunlarýn hepsi hikaye. Ne zaman isterse o zaman gidecek. 36,5 a kadar alýcýyým diye yazmýþým demi
Hasilat %15 artmýþ, brüt kar artmýþ. Belki konsalide de düzeltme olur.
Biliyoruzki bunlarýn hepsi hikaye. Ne zaman isterse o zaman gidecek. 36,5 a kadar alýcýyým diye yazmýþým demi
Ticari alacaklar 65 milyondan 208 milyona çýkmýþ
Toplam dönen varlýklar 118 milyondan 255 milyona çýkmýþ
Hani satýþ yoktu, hani hammadde sýkýntýsý vardý.
Yarýn belki bir kaç kademe düþük açýlýr. Tipik cuma haraketler. Hafta dip yapar , oradan kalkar. Bilançoyu olumlu yorumlayacak temeldiler çýkar elbet bir açýklama yaparlar. Depoyu fulleme zamaný. Onlar satarken ben alýrým.
Merhaba,
Çok kýsa yazacaðým. Raporu eksi göstermek için elinden geleni yapmýþlar. Bu neden yapýlýr? Bilen bilir. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Þahsi yorumumdur.
SM-A710F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
HAYRET BU SEFER NEGATÝF YORUMCULAR PIYASADA YOKLAR NE HIKMETSE. ACABA DIYORUM ,ONLARDA BASKA YERLERDE MI ELEKTRIGE ÇARPILDI
![]()
Korkusuzca yazdým 36,5 a kadar alýcýyým. Sattýðýmda da yazmýþtým. Gene yazacaðým. Þimdilik Almaya devam. Borsada aslolan sabýrdýr. Sabredersek kayýplarýn hepsi sanal da kalacak. Böylece o gülenlerin de gülmeleri sanalda kalacak. Son gülen ben ve KY olur inþallah.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri