Originally Posted by
MGM21
1-Açýða satýlan malýn alýnmamasý için kaðýdýn tavan gitme þartý yoktur. Ödünç alabilirsin 300-400-500 lot ödünç alabilirsin. alana rastlamýþlýðým vardýr. Þimdi hangi alçaksa okuyordur belkide.
2- baþka aracý kurumdan diðer hesaba gönderi yapabilirsin, o iþleme eft deðilde virman deniyor.
3-açýða satanlarý bist den görebilirsin gün içi
4-bunlarý bilmeyen baþkalarý da öðrensin diye yazýyorum.
5-Ne yazmýþsak o. Yazmadýklarým beni baðlamaz.
6- vaz geç benden. Baþkalarýda var forumda onlarda sorabilirsin.
1- Her açýða satýlan tahtada tavan gitme diye birþey yok. Tahtanýn derinliði ve satýlan miktarla orantýlýdýr. 300-500 lotun açýða satýlmasýnýn bu tahtada önemi yok zaten söyledim. 1000 lot açýða mal satýldý diye kimse marsalý tavana kitleyecek deðil.
Ben elimdeki malý ödünçte verdim. Aracý kurumdaki yatýrýmcý danýþmaným benden rica etti karþýlýksýz olarak gönderdim daha sonra geri aldým. [emoji16]
2-Baþka aracý kuruma göndermeye virman denir doðru. Bitcoin almak için eft yapýyordum hatlar karýþtý Yanlýþ yazdým.
3- Açýða satanlarýn görünmesi hususunda gereðini yazmýþým zaten. Seans sonlarýnda yayýnlanýyor. Aracý kurumunda saðlam adamlarýn var ise seans sonunu beklemedende öðrenebilirsin.
4- Bende yanlýþ öðrenilmesin diye yazýyorum... Zira günlük %3000-5000 faiz çok inandýrýcý deðil. Akþam kapanýþta tavan deðilse kaðýtta %20 en fazla zararla malý alýr açýðý kapatýrsýn. Yeterki tavan çizili olmasýn.
5- Aynen dediðin gibi ne yazmýþsam o..
Doðru anlaþýlmýþ yazdýklarým beni baðlar...
6- Seninle uðraþtýðým yok. Forumda yazdýklarýna cevap vermek uðraþmak deðil. Burasý forum herkes edebiyle yazdýkça sýkýntý yok.
"Akýlsýza sýr verme, öttürmesi için düdük verdin sanýr."
"Akýlsýza sýr verme, öttürmesi için düdük verdin sanýr."
Yer Ýmleri