60 SANÝYEDE 220 EMÝRLE ÞU AN EN AKTÝF SENET![]()
60 SANÝYEDE 220 EMÝRLE ÞU AN EN AKTÝF SENET![]()
Telaþ yapmayýn anlaþýlan tahtada yine mgm var en alttan alýp en yüksekten satacak...Seni kerata seni
Pico sen hakketen azýtýyorsun. Yapma. efendi ol. Adam ol. Kerata senin ecdadýndýr ki senin gibi bir velet peydahlamýþlar. Biraz edep. Biraz haysiyetli duruþ göstermen zor mu?
Benden uzak dur rica ederim.
Bu adamlarýn yüzünden kendime hakim olamýyacaðým ve ceza yiyeceðim. Bir arkadaþ vardý saðolsun bunun gelmiþine geçmiþine saydýrmýþtý. Bende ayýplamýþtým. Keþke yapmasaydýn demiþtim. Nerden bileydim.... Sonra o arkadaþý bir daha görmedim. Sanýrým amacý zaten bu lombakýn. Benden inþallah uzak dururlar. Biri saðdan biri soldan ýsýrýyor.
Allah ým sen beni her türlü kazadan beladan, þerden musibetten muhafaza et. Bana kurulan her tuzaðý, kötü niyeti ve iftirayý yapanlarýn baþýna getir. Allah mazlumu korusun.
Yahu arkadaþlar niye bu kavga niye bu atýþmalar.zaten ülkede ve dünyada bu kadar sýkýntý ve kaos varken,birbirimize daha çok kenetlenmemiz gerekmez mi.hepimiz bu topraklarýn yetiþtirdiði çocuklarýyýz.
Allah saðlýk sýhhat versin.gerisi teferruat.
Tabi ki atýþalým farklý yorumlar getirelim ama hakaret etmiyelim.bu arada devrikli arkadaþ ýn yazým üslubu gayet nazik ve kýrýcý deðil.her neyse ...
Saygýlar sevgiler
Sn Scharif sizce gidiþat ne yönde hissede yine 40 a deðdi...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yer Ýmleri