6 aylýk toplam 12-13 milyar ciro ve 3-5 milyar tl arasý net kar bekliyorum..2023 yýl sonu için ise 30 milyar ciro ve 10 milyar net kar bekliyorum..10 milyar net kar demek buda F/K nýn 7 olmasý demek..Eðer bugünkü F/K dan deðerlendirirsek fiatýn yýl sonunda 120 tl olmasý demektir..
cuma gelen afyon bugün gelen akçansa ve çimsa bilançolarý harika geliyor.çimentolar önümüzdeki dönem sanayilerin lokomotifi olacak sanki
OYAK ýn bilançosu hem çimsa yý hemde Akçansa yý katlar diye düþünüyorum..Zaten hisse fiatýda oldukça hareketli
Oyak Denizli Çimento'nun kalker ocaðý ve kýrma eleme tesisi projesi ile ilgili ÇED süreci baþladý09/08/2023 09:12:54
Oyak Denizli Çimento tarafýndan yapýlmasý planlanan kalker ocaðý ve kýrma eleme tesisi projesi ile ilgili ÇED süreci baþladý.
Çevresel Etki Deðerlendirmesi Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðünün internet sitesinde konu ile ilgili yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"MANÝSA ili ÞEHZADELER, ilçesi SANCAKLIKAYADÝBÝ MAHALLESÝ, K19-D4 PAFTA mevkiindeki OYAK DENÝZLÝ ÇÝMENTO ANONÝM ÞÝRKETÝ tarafýndan yapýlmasý planlanan 85355 RUHSAT NUMARALI KALKER OCAÐI VE KIRMA ELEME TESÝSÝ projesi ile ilgili olarak MANÝSA Valiliðimize sunulan P.T.D. Dosyasý Çevresel Etki Deðerlendirmesi Yönetmeliði'nin 16. maddesi doðrultusunda incelenmiþ ve projeye iliþkin ÇED Süreci baþlamýþtýr. "
Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Bu kadar düþecek ne var yahu.. Buradan satýp banka alan spek seni bekliyoruz..![]()
Yer Ýmleri