OYAK Çimento, Mardin’de sektör temsilcileriyle buluþtu16/08/2023 13:49:44
Türkiye çimento endüstrisinin kapasite ve pazar lideri konumundaki OYAK Çimento, Mardin fabrikasýnda ürettiði ‘Cementum’ için bilgilendirme toplantýsý düzenledi. 10 Aðustos’ta Mardin’de gerçekleþen etkinlikte OYAK Çimento Satýþ ve Üretim ekipleri; hazýr beton üreticileri ve Mardin, Diyarbakýr, Batman, Þýrnak, Þanlýurfa illerinden katýlým saðlayan müþterilerini Cementum hakkýnda bilgilendirdi.
Çevresel etkilere karþý direnç saðlayan, erken ve nihai yüksek dayanýmlý ve düþük karbon salýnýmlý Cementum hakkýnda teknik bilgilerin paylaþýldýðý etkinlikte, Cementum’un hazýr betonda yüksek iþlenebilirlik imkâný sunduðu, çevresel etkilere maruz betonlarda daha iyi performans sergilediði ve hazýr beton üretimi, yol kaplamalarý ve genel kullaným için ideal bir ürün olduðu belirtildi.
Türkiye çimento sektöründe G uygunluk belgesi alan ilk ‘CEM VI’ sýnýfý ürünü olan ‘Alfacem’in de piyasa sürüldüðü belirtilirken, düþük karbonlu ve yüksek beyazlýk oranýna sahip ‘KarBeyaz’ ve çevresel etkilere karþý yüksek direnç saðlayan ‘Novocem’ ürünlerinin de yine 2023 içerisinde satýþa çýkarýlan ürünler olduðuna dikkat çekildi.
OYAK Grubu Þirketlerinden OYAK Çimento bugün aralarýnda ABD, Rusya, Ýsrail, Romanya ve Fas’ýn da bulunduðu 85 ülkeye ürünlerini ihraç ediyor. Üretim süreçlerinde ve nihai ürünlerinde karbon emisyonunu azaltan projeleriyle örnek oluþturan OYAK Çimento, düþük karbon ayak izine sahip kalsine kil teknolojisi ile dünya çimento sektörüne öncülük ediyor.
Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri