-

Originally Posted by
Lambent
abı öğretmenın zayıf oldugunu nerden anladın sınav mı yaptın haaaaa
Öğretmenle konuştum . Ben matematiği severim falan muhabbet ettik , lise öğretmeni . Bir muhabbet açıldı . Dedim ki bu nasıl eğitim , lise çocuğuna sıfır çarpı sıfır kaç ediyor diye soruyorsun bilmiyor dedim . Öğretmen de sonuç belirsizdir , bunu nasıl bilmez dedi.. dondum kaldım . Elini sıkıp arkama bakmadan kaçtım
-

Originally Posted by
Whitewalker
Öğretmenle konuştum . Ben matematiği severim falan muhabbet ettik , lise öğretmeni . Bir muhabbet açıldı . Dedim ki bu nasıl eğitim , lise çocuğuna sıfır çarpı sıfır kaç ediyor diye soruyorsun bilmiyor dedim . Öğretmen de sonuç belirsizdir , bunu nasıl bilmez dedi.. dondum kaldım . Elini sıkıp arkama bakmadan kaçtım
abı çocugumu 3 sene ders çalıstırdım.....not ortalaması 96 ama ben de eğitimcıyım çocugun kapasıtesi bellı hele son sıstemle en zekı ogrencıler kazanır anca......hıc kasmadım.....eee bızım oglanda calısmadı........velı toplantısı na gıttım velıler kursa gonderıyor...ogretmen tutmus bır umut umut.....toplantıda dedım kı bu sınıftan ya bır kısı bu sınavı kazanır ya da kazanamaz .....hhahahah velıler bı yuklendı kendı çocugunuz ıcın konusun dıye....öğretmene dondum dedım kı haklı değil mıyım evet hocam dedı sonuç kımse kazanamadı velıler çocuklarını super zannedıooo...yok sorular zormus zor olacak kı basarılı bellı olsun herkes kendını tatmın edıyor........sen de var 1 lıralık malzeme adamda var 10 lıralık hangı recel daha guzel olur secbulll dayyuuu
-

Originally Posted by
Lambent
abı çocugumu 3 sene ders çalıstırdım.....not ortalaması 96 ama ben de eğitimcıyım çocugun kapasıtesi bellı hele son sıstemle en zekı ogrencıler kazanır anca......hıc kasmadım.....eee bızım oglanda calısmadı........velı toplantısı na gıttım velıler kursa gonderıyor...ogretmen tutmus bır umut umut.....toplantıda dedım kı bu sınıftan ya bır kısı bu sınavı kazanır ya da kazanamaz .....hhahahah velıler bı yuklendı kendı çocugunuz ıcın konusun dıye....öğretmene dondum dedım kı haklı değil mıyım evet hocam dedı sonuç kımse kazanamadı velıler çocuklarını super zannedıooo...yok sorular zormus zor olacak kı basarılı bellı olsun herkes kendını tatmın edıyor........sen de var 1 lıralık malzeme adamda var 10 lıralık hangı recel daha guzel olur secbulll dayyuuu
Finans sektöründe yıllarca yöneticilik yaptım .
Yeni mezunlar gelir . Sohbet ederiz ilk tanışma falan .
Bir çocuk geldi . Nereden mezunsun dedim . Gazi ekonomi dedi. Ekonomist çıktım dedi . Güzel dedim , merkez bankasının görevi nedir dedim . Paralarını orda depo ediyorlar dedi .
Güldüm .. hayırlı olsun dedim .
Yeni mezun . Ekonomist .
Eğitim bu durumda . Yazık .
-

Originally Posted by
Whitewalker
Finans sektöründe yıllarca yöneticilik yaptım .
Yeni mezunlar gelir . Sohbet ederiz ilk tanışma falan .
Bir çocuk geldi . Nereden mezunsun dedim . Gazi ekonomi dedi. Ekonomist çıktım dedi . Güzel dedim , merkez bankasının görevi nedir dedim . Paralarını orda depo ediyorlar dedi .
Güldüm .. hayırlı olsun dedim .
Yeni mezun . Ekonomist .
Eğitim bu durumda . Yazık .
Gazi için demeyeyim ama o kadar çok çadır ünv. kurulduki son senelerde...Sırf yandaş yetiştirmek için...TV lerde sözde akademisyenlerini görüyoruz...Nasıl fanatikler...
-
meb benım projemı yapsa cag atlar.............her ilçedeki butun okulları kampus seklinde toplayıp her turlu kulturel ve sanat ortamını ayarlayıp yuzme ...satranç......bale enstrumantan....her şekıl etkınlıklerı bu kampuste saglasa super olur......taşıma yı da kendı yapacak.....ama nerde
-

Originally Posted by
Lambent
meb benım projemı yapsa cag atlar.............her ilçedeki butun okulları kampus seklinde toplayıp her turlu kulturel ve sanat ortamını ayarlayıp yuzme ...satranç......bale enstrumantan....her şekıl etkınlıklerı bu kampuste saglasa super olur......taşıma yı da kendı yapacak.....ama nerde
Çok modern ve ATATÜRK çü oldu bu eğitim...Kızlar erkekler yanyana
-
Geçen evin camlarını değiştiyorum . Bir camcı arkadaş geldi. Muhabbet ediyoruz. İmam hatip mezunu imiş . Sohbet din eğitimi üzerine oldu . Ben dedim şu iki sure var , bir izah etsene bana dedim . Ahzab 50 . Birincisi. İzah eder misin dedim. Yok abi
İstersen Arapça okurum , hatim indirdim ben dedi.
Yok yahu izah Ve anlamını , arkasında yatan mesajı soruyorum dedim.
Olmaz abi , sorulmaz böyle soru dedi. Yahu sen bunun eğitimini aldın dedim . Böyle eğitim almıyoruz dedi. Sadece ezberliyoruz dedi.
-
ilkokula baslarken tum velıler çocuklarını en ıyı ogretmene yazdırmak ister ....ama çocuklarının durumunu gormezler bır de bızım velıler sureklı çocuklarının övulmesini isterler .......
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri