-
Sayın BAŞKAN26 Kağıt bu kadar durgunlaşmısken bile umudunuzu koruyor olmanız çok güzel. Sizi tebrik ediyorum.
-

Originally Posted by
karabek
sayın başkan26 kağıt bu kadar durgunlaşmısken bile umudunuzu koruyor olmanız çok güzel. Sizi tebrik ediyorum.
teşekkür ederim ben hep kaybettim ama kardan azıcık yaptığım teknik ile bir yere kadar vardım kendi yaptığım tekniğe tam güvenmediğim için çoğu zaman elimizdeki hisseleri kaptırdık şimdi öyle değil bu hissede tekniğim hadi fiyat yazmayım gördüğüm seviyeye kadar bekleme kararı aldım hedef büyük benimde sabrım büyük
-
1,84 e 75 bin satış yazan bir daha hepsini alırım dikkat et istersen demesi kolay biz demirden korksak trene binmeyiz
-
Buralardan ancak başını alırsın
-

Originally Posted by
Hunter_sipek
Buralardan ancak başını alırsın
sen dur kim ne alır göreceğiz
-
Bence spek basladigi isi yarim birakmaz.eli kulaginddadir bununda.tum elektronik hisseleri uctu bitek bu kaldi geride
bakalim buna nezaman el atacaklar
-
Borsa son yillarda BIST'i copluge ceviren firmalarla dolu. 2 sene sonra 20 kuruslara gelir ve kottan atilir. Patron o zamana kadar diger sirketlere servet aktarimini tamamlamis olur. Olan yine KY'ye olur.
-

Originally Posted by
BAŞKAN26
sen dur kim ne alır göreceğiz
Sevgili başkan26 üstünüze alınmayın lütfen ben speğimize dedim başını alırsın buralarda gezme diye
Maliyet 2.15 enayi vardı burdan mal verecek hemde endeks 92000 de
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri