-
sayi birde spek carsamba vardı 3 ay once 1.68 ken almayan pisman olucak 1.99 tavan olucak dedi ulan 3 ay gecti o zamanda 1.68 ti hala 1.68
neymis 1 liradan 350 000 lot almısmısta 3 liralardan satmısmısmıs patron da enayiydi sende 350 000 lot oldugunu bile bile 3 lere tasıdı ordan sattırdı
boyle heriflere inananların eline patladı gitti yıllarca maliyete bile gelmez durum ortoda bos oglu bos hisse hadi eyvellah
-
Yine 10 kademe git gel bunu her seferinde yiyen küçük yatırımcı varmı ya spek kendince harçlık çıkarıyor işte alamadim ayy 2 TL oldu vah vah kacirdik tüh tüh tüh ama bence kimse yemediği için bunu yapıyor çekmeye çalışıyor siz aldığınız anda hop aşağıya 😂
-
Yine yanilmadim ezberledim artık 3 aydır aynı terane ama bugün 1.64 alacaksınız 1.78 yapicak diye bu sefer direk 1.30 yapicak ..1.78 5 dakka sonra 1.71spek Twitter'da investingde mynette kendine birkaç paralı çapulcu tutmuş paso pazarlıyor artık yiyen atlayan olursa artık bunu yiyen kerizdir😂
-
Ozgyo dün 1.45 mis bugün 1.50 den 1 günde 1.80 Lee tavan olmuş ....bide buna bak Gazcılar pazarlamacılar 3 ayda hala tavan tavan olicak diyorlar ya bı gidin yav bunun tek numarası 10 kademe git gel😂
-
2.5 milyon lot hacim cıkıs sadece %4 ulan ne mal yedirdiler be artık 1.30 uzun surmeyecek anlasıldı
3 aydır aynı terane ama bu son terane bana gore bir daha 1.64 dediginde ordan alanların da elinde verip 1.30 diyecek .
-

Originally Posted by
reisende
2.5 milyon lot hacim cıkıs sadece %4 ulan ne mal yedirdiler be artık 1.30 uzun surmeyecek anlasıldı

3 aydır aynı terane ama bu son terane bana gore bir daha 1.64 dediginde ordan alanların da elinde verip 1.30 diyecek .
anlamadigim birsey var bu hisse hakkinda olumlu bir yorumun yok eger bu hisse gitmeyecekse herhalde sende tek 1 lot bile yoktur,hissede olmayan ve gitmeyecegini tahmin eden burada neden yorum yapar?bence sen git kumda oyna🤣
-
yeni sahıs turemis sen bugun kesin deniz dalgasında alabora olursun
bugun 1.65 ten almayı unutma haa darılırım sonra
-
Dün mecburiyetten hisselerimin büyük bölümünü sattım az bir miktarı duruyor. Bekleyenler çoba değil kebap yiyecek.
Haftalık grafiğe bakarsanız fincan-kulp formasyonunu görürsünüz. Kulpun tamamlanmasına az kaldı.
Hedef konulup birkaç ay beklenilebilir.
Yazdıklarım kimse için YTD . Herkes kendi kararını versin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri