-
selam mekan...... tatilime birkaç gün ara verdim ...tekrar dönüyorum bir iki güne
...işler güçler...
bu arada neler olmuş yav
x100 endeksi çöpe attım..kevaşe oldu.....artık hesaplamalarımda dikkate almıyorum....
dikkatli olmaya davet ediyorum ... ekran başından ayrılmayın eller tetikte olsun...işi olan atsın stoplarını... x100 manukyan çalışan kadrosunda ..dikkate almayın..adam başka çalışıyor...sizde iyi çalışın .. nereden çalışıyor yakalayın ...
-
mekan zahibisi yine kayıp...günlerden çarşamba.. demek ki salı gününün şişeleri altında kaldı mert45... yarın cuma değil..perşembe ..ama ... sen var ya seeennn

yarın borasada büyük kavga var...topla kendini ayıl yav...pirzola yapıştırmaya ara ver hele
-
Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnn 
22.7.20 Çarşamba
Xu100 118188 ,vobyvade 134225
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
Rock'n Roll
selam mekan...... tatilime birkaç gün ara verdim ...tekrar dönüyorum bir iki güne
...işler güçler...
bu arada neler olmuş yav
x100 endeksi çöpe attım..kevaşe oldu.....artık hesaplamalarımda dikkate almıyorum....
dikkatli olmaya davet ediyorum ... ekran başından ayrılmayın eller tetikte olsun...işi olan atsın stoplarını... x100 manukyan çalışan kadrosunda ..dikkate almayın..adam başka çalışıyor...sizde iyi çalışın .. nereden çalışıyor yakalayın ...

Hayat hoş gerisi boş
-
-

Originally Posted by
mert45
Bu yazıya da sevgili didim den başkası dikkat etmemiş ya ne diyeyim
Hayat hoş gerisi boş
-
Vobyvade bu hafta 136900-131375 gördü ,günü uzlaşma dahil 134250 kapattı.
Xu100 bu hafta 120585-117160 gördü günü 118079 kapattı.
Hayat hoş gerisi boş
-
Yarın endeks için 118200 altı kapanış teknik olarak çok önem arz eder hale geldi..
Vobyvade için defalarca konuştuğumuz 132225-250 gene çok önemli seviyeler olarak göze çarpıyor.
Hayat hoş gerisi boş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri