Vade baþýndan beri sadece 10 kontrat long olan ve bunu tutan biri yaklaþýk 40bin tl kazandýþort olan da tersi
Sadece 10 kontrat..sadece 2 ay..
Þaka gibi ya
https://youtu.be/ZJkyfyuYmxQ
Vade baþýndan beri sadece 10 kontrat long olan ve bunu tutan biri yaklaþýk 40bin tl kazandýþort olan da tersi
Sadece 10 kontrat..sadece 2 ay..
Þaka gibi ya
https://youtu.be/ZJkyfyuYmxQ
Hayat hoþ gerisi boþ
Dün katýlamadým muhabbete...
Benim 2021 için fikrim, ciddi bir ralli olacaðý...
En azýndan doðru sektörler ve kaðýtlar seçildiðinde çok iyi kazançlar saðlanabileceði...
Bu sektörlerin baþýnda Demir-Çelik sektörü geliyor...
Fiyatlar ve talep rekor düzeyde ve bu sektörden seçilecek iyi kaðýtlar 2021 için ve sonraki 2 yýl için çok iyi kazandýracak diye düþünüyorum...
Havacýlýkta Thy çok ucuz ve aþýdan yana problem çýkmazsa 80-100% potansiyele sahip...
Kendi adýma buralardan düzeltme bekliyorum ve sonrasýnda 80% portföyle 2-3 kaðýt alýp beklemeyi ve geri kalan kýsýmla da viop ta hedge/fýrsat kollamayý planlýyorum...
Potansiyelleri deðerlendirmemiz gerektiðini düþünüyorum...
Ýyi akþamlar herkese...
Akþam kapatýcaz artýk laptopun ekraný aldý klavyesi kaldý onu da napýcaksam
Ýþin ilginç tarafý düþse de ne yapacaðýmýz belli deðil ..mesela farazi diyelim yarýn 5bin point eksi açtý ..ve eksi devam etti ..tepki için herkes longlarbu defa da verdikçe verir ..
Aslýnda çok güzel ip uçlarý vardý maalesef deðerlendiremedik ..mesela Biden in seçilmesi mesela Katar ýn borsaya girmesi ..merkez bankasý baþkaný ve ekonomi bakanýn deðiþmesi ..çok net sinyaller
Ayrýca teknik analiz de çok net sinyal verdi ..sadece 30 ekim ve 2 kasým MUM lar bile net ..ayný bu bulguyu Aðustos 2018 de mekan da paylaþmýþtým ve o zaman longtan iyi kazanmýþtým ..ayný mum u bu defa Ýzmir depremi nedeniyle gözardý ettim ..arkadan gelen HO ve diðer trend göstergeleri ..en basitinden sevdiðim MOST ..hepsi çok açýk ve netti ..olmayýnca olmuyor iþte ..
Hayat hoþ gerisi boþ
Baþlýða ait bilgiler
Bu baþlýðý þu anda 24 kiþi okumaktadýr. (3 üye ve 21 ziyaretçi)
mert45, sinterklass+, Zinedrimed+
Oooo son günlerin rekoru geldikazanamýyoruz bari bununla sevinelim
![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri