ing hemen faizi indirmiş ek 2 olmasına rağmen 24 e düşürmüş hoşgeldini,5.53-5.57 arası %15 daha dolara geçtim,bunlar adam olmaz 3 gün dolar gevşesin hemen faiz indiriyorlar gördüğünüz gibi.
ing hemen faizi indirmiş ek 2 olmasına rağmen 24 e düşürmüş hoşgeldini,5.53-5.57 arası %15 daha dolara geçtim,bunlar adam olmaz 3 gün dolar gevşesin hemen faiz indiriyorlar gördüğünüz gibi.
Faizlere guven olmaz....düsmani coktur...dolara benzemez...faizle kanki ortaminda tek gecelik aksam yemeği yenir...iyice karın doyurulur...çunki sabaha kalktiginizda kahvalti yapma ihtimaliniz olmayabilir...
Yaw burda hep aynı şeyler konuşuluyor ...Hep bi faizden şikayet keşke dolar alsaydım keşke altın alsaydım keşkede keşke..
Konuşana kadar alın kardeşim tutanmı var ..
Kendini tekrar eden konuşmalar aynı kişilerden sürekli duyuyorum ..
Al işde dolar 5.50 gördü ,altın 216 tl ..
Alamıyorsan ağlamıyacaksın sonra ....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Millete şaşırıyorum yıllardır kullanmadığım paramı faize koyarım %25 faiz alıp %5 stopaj ödeyip şikayet edene şahit olmadım.
Beyler 500 bin tl için eskiden 4.000 tl alıyorduk, %11 le en iyi seneryoda şimdi %25 le 10.410 tl alıyoruz ve hala şikayet eden var.
Sizi hiç bir zaman anlayamayacağım.
Bu ay paranın %10'unu harcamalarım için %40'ını 6 ay diğer %50 yi 12 ay vade atarım %25 le keyfime bakarım dolar sizin olsun ben garanticiyim.
Bu arada bugun vakıf %25,25 le bağladım
Ben de bu dusunceyi anlamiyorum.
Para pul olmuş, faiz %11ken 4bin lira olan laptop bugün 10bin lira,
Kilosu 4 lira olan sebze meyvenin kilosu 10 lira
Ama hala faizden cok para geliyor diye seviniyoruz.
Ayrica faizden aldigin fazla para iyidir hojdir da sadece faiz gelirin yok ki?
Maaşin pul oldu, evinin degeri dolar bazinda çöp oldu, hisse senedin varsa tuvalet kagidi oldu..kira aliyorsan bahşiş oldu.. oldu da oldu ...
Donumuza kadar nakte cevirip mevduata koymuyoruz ki?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faizden çok para geliyor diye seviniyorum demiyorum önceden 4 alıyordum şimdi 2 katından fazla alıyorum ses çıkartmıyorum.
donumuza kadar çevirip faizie koymuyoruz ama bu dediklerin herkes için oldu 7 lirada dolar alan vatandaş, aldığı dolara mı yansın kaçırdığı faize mi ?
siz dolar alanlardansınız sanıyorm ama sayfa yanlış siz dövizde düşüş kaçınılmaz sayfasına gidin.
Ses çıkartmanız lazım. Faizler %11'ken bir ihtimal + reel faiz vardi, şu an %24.5 enflasyon beklentisiyle +reel faiz yok.
Para eriyor.
Dolar 7 lirayi cok kisa sure gordu. Yani uç örnek. Uç örnek verirseniz 2 yil önce dogus otomotiv hissesi alan adamin 10 doları 1 dolar oldu örneği gelir. O yüzden uçlardan kaçının. Ortalamalardan konuşun. Ortalamalardan konuşursak dolar yatirimcisi bir hayli kardadir.
Aptallik edip devlet büyüklerinin "dolar alan yaya kalir" lafina inandim ve dolar almadim.
Para kaybettim.
Tecrube kazandim.
Kısmet.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıf 150k dolar için 6.25 verdi....Dün 6.50 idi oran
ICBC de aynı oranı veriyor
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri