Tekrar hayýrlý olsun sayfanýz Tolga Bey,
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Güzel paylaþýmlar yapýyorsunuz. Sizin liderliðinizde burayý desteklemek lazým. Tekrar Tebrik ederim.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Arkadaþlar, Tolga bey teknikçi biliyorsunuz, Þahsým ise Naçizane temel anlamda hisseleri deðerlendiriyorum. Böylelikle kendimi tanýtmýþ oldum. Müsait zamanlarda uðramaya çalýþacaðým, kýsmet olursa tabii...
Hubvc, Tolga bey'in listesinde dikkatimi çekti. Daha önceden Bilançosunu beðenmemiþtim, listede görünce belki finansallarý iyileþmiþtir diye, bir umutla tekrar baktým. Deðiþen bir þey yine göremedim. Geleceðini fiyatlýyordur, anlayýþ gösteririm diyeceðim ama, hiç mi ýþýk görünmez bir kaðýtta. Görünmüyor iþte, ilginç...Temel anlamda bir hayat belirtisi, nefes alýp verme görünmüyor..
Abi BRYAT'ý birlikte analiz etmiþtik ama bana almak nasip olmamýþtý. Bize teknikle temelin birleþtiði öyle kaðýtlar lazým. Bunun ayýrýmýný nasýl yapabiliriz benim teknik olarak bir fikrim yok. HUBVC de ayný formasyona takýlýyor BRYAT da. Benim gözümde hiç bir farklarý yok. Ama eminim size göre ayný kategoride deðiller...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri