Valla arkadaþlar 13,78 den 11,75 e ne oldu da tabana bastýlar bilinçli yapýlan iþlem bence kynýn elindekileri almaya çalýþýyorlar bence pazertesi yeniden tavan serilerine baþlar.
Valla arkadaþlar 13,78 den 11,75 e ne oldu da tabana bastýlar bilinçli yapýlan iþlem bence kynýn elindekileri almaya çalýþýyorlar bence pazertesi yeniden tavan serilerine baþlar.
Bugün [emoji24] çok üzgünüm. Uv girdim maliyetim de çok çok düþük, %60 düþüþte yaþadým bu kadar üzülmedim. Yýllar sonra Kaðýt normalleþir piyasanýn gözünde belki diye umut ediyordum. Umutlarý bitirdiler. Doðum sancýlý devam edecek anlaþýldý ama o doðum eninde sonunda olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hisseyi brüt takastan çýkarýnca bu tarz hareketler tekrar baþladý.
Acaba patronun kendisi mi yaptý bu hareketi? Gün içinde 13,87 TL'den 11.75'TL'ye 2,12 lira oynaklýk...
https://www.linkedin.com/pulse/2023-...t-breakthrough
AL YA DA SAT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR..
Bugün pazar da salçalýk yumurta domates 6 liraydý almayaný neredeyse pazara sokmayacaklardý bu durum maharetli kadýnlarýn kendi salçaný kendin yap kampanyasýnýn patlamasýna sebep olmasý sebebiyle, acaba patron ulan þu kadýnlarýn yaptýðýna bak salçalar bu kýþ elimizde kalacak diyerek gaz mý kesti ? Halbu ki terki joe nun böyle taraklarda bezi olmamasý nedeniyle 3 lü rakamlarý beklemesi gayet normaldi. Þimdi oda kara kara düþünüyor 3 ü boþver ha bu patron 2 den de vaz geçip tek tek çiliðe mi geçecek diye Grand a klark çekiyor. Þimdi sayýn Eblek e soruyorum dyoby biriktirmekten býkmadýn mý ya hacý? Acýkta tukaþ a gel bre melun elini cebine sok ayýp beyaaaa ytd
Yer Ýmleri