Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Milleti dolandýrmasinlar...Amacým o...😊
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amme hizmeti
Yakup Cemil senin kaðýdýn Yok gibi herhalde varsa da salça malça karýþtýrma yarýn seans açýldýðýnda satarsýn olur biter matador kardeþim dolu konuþuyor ama sen boþ konuþuyorsun
Ýnanýn bu adam dolandýrýcý kalýn saðlýcakla operasyon bittiðinde tekrar yazacam hepinize...Bu adamýn niyeti doðru olsa kaðýdý 4 lere sürer biraz kazanma fýrsatý verirdi..👋
Burada düþüncelerinizi paylaþabilirsiniz ben dahil hickimsenin birsey söyleme hakký yok
Benim soylediginize itiraz ettiðim nokta sirketin kot dýþýndan alýnan malý borsaya surebilirmis gibi söylemenize...
Kot dýþýndaki mal kot dýþýnda kalýr
Satilacaksa da kot dýþýndan satýlýr piyasadan deðil
Þirketin halka açýklýk oranýný genel kurul deðiþtirebilir
Genel kurulda böyle bir karar çýkar mý þuan bilmiyoruz çünkü açýklanan gündemde böyle bir þey yok
Böyle bir karar alinsa bile karar tarihinden önceki bir veya iki aylýk iþlem fiyatýnýn ortalamasý alýnýr öyle ben sattým oldu ile deðil
Þu durumuyla
Kot dýþýndan alýnan malýn galibe tek faydasý
Þirket karindan %10 pay alacak olmasýdýr
Baþka da bir esprisi yok...
Sen ky olarak yonetim kurulu kar payý dagitma karari vermedikce kardan pay alamazsin o alýr...
Bekleyip göreceðiz olup bitecekleri
Iyi geceler...
Son düzenleme : matador35; 06-04-2018 saat: 01:51.
Tukas in 1.75_1.80 aralýðýndan döneceðini düþünüyorum. Çünkü 1.74 ana destek üç yýldýr çalýþmýþ.bir anda kýrýlmasý zor.bunlar kendi düþüncem. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri