-
-
-
Hissenin tecrübeli arkadaşları yorum yaparsa çok makbule geçer. Hissenin patron okullular harici fiili dolaşımdaki lot sayısı 43 milyon lot olduğu görünüyor.
Yaklaşık 4 gündür ciddi oranda lot el değiştirmiş, dağıtılmış. Bu kadar kısa sürede bu lotların patron dışındaki fonlar/gruplar tarafından çıkılması şu güzel bilanço ortamında çok anlamlı değil. Şimdi sorum şu ki bu satış okullular tarafından yapılıyorsa kapa bildirim zorunluluğu bulunmuyor mu, kaç gündür hiç bir bildirim yapılmadı?
-
Bu hisse senedinde serkan korkmaz ekibi var. Borsagündemi takip etmediniz mi. 9 sevielerinden yatay da bir süre dinlendikten sonra yukarıya son bir çıkış yaptıktan sonra tabanlarlardan sonra ky yıkmış olacaklardır. Ondan sonra kaç yılda toparlanır ayrı konu.
-

Originally Posted by
Melih3838
Bu hisse senedinde serkan korkmaz ekibi var. Borsagündemi takip etmediniz mi. 9 sevielerinden yatay da bir süre dinlendikten sonra yukarıya son bir çıkış yaptıktan sonra tabanlarlardan sonra ky yıkmış olacaklardır. Ondan sonra kaç yılda toparlanır ayrı konu.
Dokuz liraya bekle diyorsun o zaman , zaten bugünde taban olursa dukuz lirada. O zaman kalan mermiyi dokuzda atalim
-

Originally Posted by
Serdar yildiz
Çok zor dostum bugün oraya çıkması. Senin maliyet sanırım 11,30 larda ondanmi orası

)
ben almayı düşünüyorum da geri dönüşünü bekliyorum sadece
-

Originally Posted by
Burak17
ben almayı düşünüyorum da geri dönüşünü bekliyorum sadece
Cumayı bekle dönecek olursa öyle al zaten yoksa bulaşma hiç birader hergun düşüyor tepki yok, hacimli düşüyor birde
-

Originally Posted by
serdar yildiz
cumayı bekle dönecek olursa öyle al zaten yoksa bulaşma hiç birader hergun düşüyor tepki yok, hacimli düşüyor birde
bekliyorum acelem yok zaten
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri