Üstad bende bugün paylaþtým, sizce benim yazdýklarýmda uyumsuzluk var mý, benim genel kanaatim þirketin kârlýligi çok iyi artýyor 2019 dan itibaren ,gözle görünür bir yüksek fark var 2019 öncesi ile.sirket birden 2019 yýlýnda büyük bir sýçrama yapmýþ görünüyor, hissenin de 2 liradan 12 liralara gelmesi þiþirme ile gelmemiþ diye düþünüyorum, balon deðil aslýnda, ancak bir patron kendi markasýna þirketine neden durduk yere operasyon çeker akýl mantik kârý deðil.
Düþünüyorum aklima sanki þirket büyük bir finansal hazýrlýk içinde Gigi geliyor, acaba büyük bir yatirimmi var ufukta, veya yeni yapacaðý fabrika icinmi nakit gerekiyor ,yoksa akýllý patron kendi markasýna þirketine kolay kolay hele þirketin kârlýligi artmýþ süper olmuþ iken operasyon çeksin. Bu iþin sonunda bir kap atacaklar gibi geliyor bana. Benim düþüncem tabi bu. Ytd
Geri kalaný satar satmaz bilemem ancak oyakta daha 12 veya 13 milyon hisse var virman dan kalan.
Bilançolardaki rakamlarý veren bir sürü yazýnýz var ancak bu hissenin olmasý gereken fiyatý ile bir bilgi deðil. Verdiðiniz bilgiler 10 lira bile az görüþünüze bir altlýk oluþturmuyor. Diðer gýda þirketleri ile kýyasladýðýnýzda hisse fiyatý ucuz deðil. Þirket son iki yýldýr ciddi atýlým göstermiþ ama 4.5 milyar piyasa deðerine gitmesi anormal olmuþ. Þu anda biraz daha normal seviyelere gelmiþ ama yine de ucuz diyemeyiz.
Merhaba,
Gýda þirketlerinin çoðu çok iyi prim yaptý.Bana göre bazýlarý abarttý ki köpüðünü aldýlar.
Son pandemi olayý, tüm dünyaya gýdanýn ne kadar önemli olduðunu gösterdi.
Þimdi iþ gerçekleri görüp yatýrým yapýp üretmek mi? Yoksa yine eskiye dönüp hazýr tüketmek mi.
Tarýma ve üreticiye yönelik teþvikler yeterlimi, yerinde kullanýlýyor mu,iþe yarýyor mu önümüzdeki zaman dilimlerinde göreceðiz.
Akýllý yapýlanma içine girenler elbet bunun sonucunu olumlu olarak görecekler. Devlet, teþvik vermekle kalmayýp,vatandaþýn vergileriyle saðlanan bu teþvikleri takip etmek zorunda. Yoksa teþviði cukkalayýp laylaylom yaparlarsa, gitsin paralar gelsin yeni maðdurlar gösterime girer. Öyle þu kadar ihracat cek-cak yaptýklarla deðil somut verilerle karþýmýza gelmeliler.
Madem ihracat çok iyi, 6 aylýk bilançolarda görülmesi lazým. Þimdi deðilde ne zaman. Sonrasýna zaten imkaný olan tüm ülkeler bizden daha iyi tedbir alýrlar.
Fiyatýn 2 liralardan 17 liralara geliþ sebebi,hikayesi varsa,oradan dönüþ sebebi hikayesi de vardýr.
Yoksa iþlemin çok büyük olmasý bana göre önemli deðil. Robotlarla gücü olan herkes yapabilir. Ama boþa deðil,mutlaka bir sebebi vardýr. Erken öðrenen yada tahmin eden tedbirini alýr.
Þirketin gelecek vadettiðini düþünüyorsanýz sabredip bekleyeceksiniz,yada zarar, kar kardeþtir deyip kol keseceksiniz.Karar sizin.
Bol kazançlar dilerim.
BÝZ DEÐERÝNÝ ÖLÇERÝZ,FÝYATINA PÝYASA KARAR VERÝR.
BURADA YER ALAN BÝLGÝLER YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝL,TAMAMI ÝLE ANALÝZDÝR.
Kuþlu sitede #tukastasoygunvar destek verin lütfen. Arkadaþlar herkes yazsýn lütfen, bu adilerin yanýna býrakýlmasýn, sesimizi duyuralým. Ýzlemesin kenardan herkes destek verin
Siteye gittim ama böyle bir tag yok deðerli arkadaþým. Lingini kopyalarsan destek oluruzPOT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri