2 gün içersinde altý dolmazsa ciddi bir zararla karþý karþýya kalýrýz. Taban açar ve devamý gelir. Ben tesis için satýþ yapýldý haberinin geleceðini düþünüyorum...

Originally Posted by
jebaha
50 milyon ciddi lot 500 milyon TL para aldý adamlar. Bunu Niðde�deki yatýrýma kullanacaz yada þirketin %20�sine þu ortak oldu gibisinden bir haber gelirse buralar dip olur kaðýt geri döner yukarý.
Ama altý dolmazsa bu satýþýn biraz daha tadýmýz kaçacak gibi duruyor. Patron geç haber verip manuplasyon yaptýðý için kapattýlar iþleme, muhtemelen bgn yarýn yeni bir haber de gelecek, inþ iyi haber gelir.
Þu ortamda böyle bir satýþýn amacýný yukarýda saydýðým nedenler dýþýnda(bedelli de gelebilir bkz pengd) anlamak güç. Eðer satýþ devam etmeyecekse az deðil 50 milyon(piyasada 43 vardý) lot 9 gibi bir seviyeden el deðiþti demektir ve alan zararýna satmak istemeyeceðine göre kaðýt yukarý dönecektir. Benim kafamý karýþtýran asýl konu patron son 2 günde satýþ yaptýðýný belirtmiþ ama kaðýt 8 taban yedi. Ya önceden baþladý satýþa ve kapa sanki 2 gündür satýyormuþ gibi ceza yememek için yanlýþ bilgi verildi. Yada insider bilgi var bir grup patrondan önce sattý çýktý. Þimdilik çok mide bulandýrýcý bir süreç iþliyor, inþallah kötüsü geride kalmýþtýr. Buna müsade eden SPK�ya ise denecek söz yok maalesef. Bundan sonra her zamanki gibi kynin kafasýna sýkan tedbirleri getirmezler inþallah bu sefer yanýmýzda olurlar.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Yer Ýmleri