Serdar hocam gelen cevabýn içeriðini yazmanýz mümkün mü
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Serdar hocam gelen cevabýn içeriðini yazmanýz mümkün mü
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýlgi baþvurunuz Kurulumuz tarafýndan kayda alýnmýþtýr. Kurulumuza ulaþan ihbar ve þikâyetler, sermaye piyasalarýnda gerçekleþtirilen iþlemler ve sermaye piyasasý araçlarýna iliþkin geliþmeler, 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde deðerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafýndan ayrýntýlý inceleme yapýlmaktadýr.
Borsa Ýstanbul A.Þ. (Borsa Ýstanbul)’de gerçekleþtirilen iþlemler ve paylarý Borsa Ýstanbul’da iþlem gören þirketlere iliþkin haber ve geliþmeler Kurulumuzun ve Borsa Ýstanbul’un ilgili birimleri tarafýndan izlenmekte ve gerekli görülen hallerde Borsa Ýstanbul ve Kurulumuz tarafýndan ayrýntýlý inceleme yapýlmaktadýr.
Ayrýca telefonda bu iþin sonunda kapta usulsüz hukuksuz bir þey tespit edilirse kapta yayýnlanýr ,bunu delil olarak gösterip mahkemeye verin dediler.ben bu haberi bekliyorumki mahkemeye vereceðim, ama hep beraber birlik olup versek daha çabuk netice alýrýz
Baþvuru Ýçeriði: Tukaþ þirketi ile ilgili olarak yaklaþýk 15 mayýstan beri 17,80 liradan hergun yüzde 10 taban yaparak toplamda bugüne kadar 7 taban düþmesine raðmen neden SPK olarak bir inceleme yapýyorsunuz, 17,80 liradan hisse beþ iþ gününde 8,55 liraya düþtü, mileti büyük maðduriyete uðrayatarak küçük yatýrýmcýlara büyük zararlar verdiler, devletin görevi küçük yatitimciyiy korumak degilmi, neden düþüyor hiç bir haber yayýnlamiyor, bilgi yok. Bunlar böyle istedikleri gibi hisseyi yükseltirken kap haberleri gönderecek yukardan millete satacak sonrada hiç bir neden yokken bir haftada yarý fiyattan daha aþaðý düþürecek ve bunu denetleyen kurum hiç birþey yapmayacak mi. Vallahi bittik battýk. Yazýk bizlere, gidip dolar almadýk getirdik borsaya yatýrdýk. Elimizde ne varsa aldýlar. Lütfen bu þirket hakkýnda inceleme yapýlmasý ve 15 mayýstan itibaren hissenin hareketlerinin incelenmesini istiyorum.piyasada dolaþýmda 43 milyon lotu var sýrf bugün 29 Mayýs da 79 milyon lot hacim yapýyor.rica ediyorum.
Bana göre bu soyguncular bunun hazýrlýðýný geçen yýldan yapmýþlar, sonra Þubat'ta üç ay ceza alýnca ertelemisler istediklerini yapamadýðý için, virüs olayý olunca bunlar için bir vurgun fýrsatý olmuþ ,gýda sektöründe ki hisselere talepten dolayý, körün istediði bir göz bunlar bulmuþ iki göz hesabý rahatlýkla millete yüksekten satmýþlar, yoksa bu virüs olmasa satamazlardi bunu, kimsenin de gýda sektörü satýþlarý iyi, diye soygun yacaklari aklýmýza gelmedi, adamlar tam tilki imiþ. Vay be, umarým devlet bunu yanlarýna býrakmaz.ben zaten mahkemeye vereceðim kap haberi gelsin,
Sakin ol sampi!!! Mahkeme basit mi yarýný bekle bu kadar heyecan tipicden soðutur relax olRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Bu 50 milyon lotu ky alamaz, bunlar daha satýþ yapacaklardý belki 4 e 5e kadar günlük ne satarlarsa harmanlayarak , cunki satýlmayan o kendileri tekrar alýyordu. Ýki gün durmasa devam edeceklerdi. Bundan sonra ne yapacaklar bu önemli. Pek artýk kimsede kolay kolay almaz hisseyi, onlarda biz iþimizi bitirdik diyerek kenara çekilince ky elindeki lotu psnikle satarsa o da kötü iþte,
50 milyon lot sattýk dedilerde bunun ky ancak 15 milyon lotunu alsa, 35 milyon yancý kendi açtýklarý hesaplarda muhtemelen , onlarýda satacaklardi herþey ayyuka çýktý. SPK hisselerini 6 ay satýþa kapatabilir o yancý hesaplarý tespit ederse, genelde tezgah böyle .yani 500 milyon dan ceplerine ancak girse girse 150 milyon girmiþtir, diðeri yine kendi paralaridir, onlarida çevirip evirip farklý hesaptan aldýlar tahtada ki sonra tekrar koyup satalar bu olay meydana çýkýnca kaldýlar, umarým ellerindeki lotlara bir yýl 6 ay ceza gelir iþlem yapamazlar
Yer Ýmleri