Aynen böyle analiz ettim. Sizden önce 2023 için þu an fk 1 dedim.
Ama detaylý yazmaya üþendim. Soran olsa yazacaktým ama siz önce davranýp yazmýþsýnýz.
Þunu ekleyeyim. Abartýyor ediyor diyen olursa.
Bu dakikadan sonra hiç bir þeyin maliyeti ve fiyatý düþmez ama maaþlar artar.
Enflasyon da size çalýþýr.
Bedava bu kaðýt þu an. Net.
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn @kazankazan;Faaliyet raporundan aldýðým mevcut toplam kapasite ile Bor fabrikasýnýn yapýmý için verilen izahnamedeki kapasiteyi aþaðýda paylaþýyorum.Ayrýca bildiðim kadarýyla da temmuz ayýnda öncelikle salça kýsmý hizmete girecek.Kapasitenin büyük kýsmýný içerecek olan dondurulmuþ gýda için ise biraz beklememiz gerekiyor diye düþünüyorum.Saygýlarýmla..
https://ibb.co/7C9dxpC
https://ibb.co/0jGTZ2V
AL YA DA SAT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR..
Tüm ortaklara bedelsiz kararý hayýrlý olsun, daha yolun baþýndayýz .
Ýlk çeyrek karý ile yapýlan hesaplamalar doðru sonuç vermez. Ýlk çeyrekteki brüt kar marjýný korumasý imkansýz. Faaliyet raporuna bakarsanýz ilk çeyrekte satýþ tonajýnýn üretim miktarýndan çok fazla olduðunu görürsünüz. Þirket geçen seneki fiyatlardan aldýðý domates, biber vs. ile ürettiði ürünleri sattý. Bu seneki mahsulden üretim yapmaya baþlayýnca marjlarý düþecektir.
Hissenin ucuz olduðu konusunda hemfikirim.
Ýlk çeyrek karlýlýðý ve Açýklanan bedelsiz sermaye artýrýmý temel anlamda küçük yatýrýmcýyý memnun etti ve güven verir nitelikte.
Ancak tahta hareketleri, sert düþüþler ve fiyatlama yetersizliði güven bozucu.
Yazdýðým yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Ýlanýn sahibini aradým görüþtüm. Anlattýklarýný burda yazmam doðru olmaz. Ýlan sahibi Tukaþ fabrikasýný olduðu yere devasa bir proje yapýlacaðýndan çok emin. Bölgenin en deðerli yeriymiþ ve imar durumumuz %100 dedi. Yani arsanýn tamamýna proje yapýlabiliniyor.
Niðde bor fabrikasý açýlýþ beklentisinden sonra, Manisa Turgutlu daki eski fabrika arsasýnada proje beklentimiz oluþtu.![]()
Yer Ýmleri