Evet düzeltme kısmını yaptık Temmuz itibari ile de inşallah patlama kısmı gelir diyelim ortaklara bol sabırlar bol kazançlar ( gunlukcu ler hariç)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet düzeltme kısmını yaptık Temmuz itibari ile de inşallah patlama kısmı gelir diyelim ortaklara bol sabırlar bol kazançlar ( gunlukcu ler hariç)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 ve 21 haziran tarihli gönderilerim.
Yeni bir ay yeni vade çeyrek bitti açık açık yazayım roket roket roket beklentim var he roketi atmazsa ne olur atana kadar bekleriz taşıma maliyetimiz artar o olur. Yarından sonra ve özellikle bayramdan sonra uçuşa geçer diyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başlıktaki son mesajım 14 Temmuz 2022, hisse fiyatı yeni fiyatla 2.7 lerde. Hisse uzun zamandır yatayda, büyük hareket başlamadan dilim döndüğünce yazmışım.
Şimdi nereden sattım neden aldım vs girmeyeyim avcı hikayesi gibi olmasın, kimseye kendimizi ispat derdimiz yok çok şükür.
Hissenette her okuduğunuza inanmayın. Bir yazana bakın, bir de geçmişte yazdıklarına derim. Naçizane!
Yer İmleri