Bölünme bedelsiz bilanço güçlü þirket iyi yönetim falan filan, tabiki çok önemli, ama asýl önemli olan, yok yok patron demiycem
64 milyon lot satýlma talebi. Patronlarýn satýþ yaptýðý hisseleri bir araþtýrýn derim. Dolaþýma dönenecek talebinden ne kdr süre sonra, ne kdr fiyata satýlmýþ?,
Bence tukas da esas film 64 milyon lot üzerinden döencek, tabii, bu talebi 2 3 4 ay sonra herkes unutacak.
Bilmem anlatabildim mi?
Benim fiyat beklentim o satýlacak milyon lotun önðndeki 2 rakam kadar olacak aþaðý yukarý.
Her ne kadar yaklaþsada hisse tarihi zirveyi göremedi 9.88,,,esas burayý geçerse roketler.1 numaralý direnç burasý.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Maliyetler de güzel düþmüþ...net rakamlar için nasýl bir hesaplamayý yapmamýz lazým aceba bedelsiz sonrasý..temettüden daha güzel oldu bu bedelsiz..
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir...yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez . yatýrým tavsiyesi icermez....KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Arkadaþlar;AB de domates iþleme sektörü için kuraklýk ile birlikte yüzde 1.000 artan enerji maliyetleri fiyat spekülasyonlarýna sebep olmaya baþlamýþ.Üretebildiðimiz kadar üretmeliyiz diye düþünüyorum..Saygýlarýmla..
https://www.tomatonews.com/en/anicav...n-_2_1747.html
AL YA DA SAT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR..
Cengiz Okullu'nun mevcut paylarý þu an satýlabilir durumda. Bu pay almasýna mani deðil. Paylarý illa ki satacak anlamý da taþýmýyor. Paylarý da isterse istediði kadar satabilir. Satmadan ya da alým yapmadan önce bildirim yapma zorunluluðu yok. Ama alým ve satým iþlemi gerçekleþtirirse herhangi bir ortak ve payý % 5 ve üzeri ise bunu iþlem yaptýktan sonra bildirmek zorunda. (öncesinde öyle bir zorunluluk yok) Yani olur da bir ortaklýk satýþý olursa gün sonu ya da ertesi gün KAP bildiriminden okunur sadece.
"Ýyi bir planýn en büyük düþmaný, mükemmel bir planýn hayalini kurmaktýr."
Clausewitz
Yer Ýmleri