Birþey bildiðimden deðil sadece hissiyat olarak paylaþtým. Hatta hissiyatýmýn devamý þöyle; haber çok iyi de olabilir, kötü de olabilir. Mesela iyi haber, yabancý bir ortak bulduk olabilir, kötü haber ise bilemiyorum herþey olabilir. Beni en çok rahatsýz eden bu bedelsiz sermaye sonrasý kaðýdý neredeyse bölünmeden önceki fiyata getirip oradan aþaðý vermeleri, ikidir bunu yapýyor, bunu çok saðlýklý bulmuyorum.
Syg
Eskiden di o bedelsiz dönemleri,þimdi uzun bir süre yataya baglama dönemi basladi,bedelsiz hikaye oldu.Umarým bu da böyle olmaz.
iyi haber:Ortaklik olur mu olur pazar payýný geniþletir.Kotu haberse,bu sektör yatýrýmlýk sektör ne olabilir yorum yapmak zor.
Patrona gelince hareketlerden anlaþýlýyor Çolak gibi oldugu.Sabirlari saðlam zorluyor.
# konþimento ürün ithalatçý tedarikçi varýþ tarihi menþei ülke brüt aðýrlýk kgs miktar
1 meduýh411205 3/1 kg közlenmiþ patlýcan (küresel) (katý paketlenmiþ) gtip kodu:20059980 kradjýan ithalat a.þ. Tukaþ gýda sanayi veticaret a.þ. 2023-10-07 portekiz 38280 kg 2032 kutu
al ya da sat tavsiyesi deðildir..
Haftalýk da sat yedi kaðýt öyle uçacak kaçcak iþi bitti, bundan sonra en az 3 ay 9-10.8 arasýnda testere yapar. sonrasý ise endeksin genel durumuna bakar. Þuan reis adgyo ile meþgul. ordan kazansýn sonra döenr buraya gelir.
Another day in paradise
Yer Ýmleri