Sayýn @clastobar, en son faaliyet raporunda toplam kapasite 418 bin ton olarak belirtilmiþti.Dondurulmuþ gýda için ise patates ve sebze toplamý olarak 217.840 ton kapasiteye ulaþýlacaðý açýklanmýþtý.Sebze konservesi için de 20 bin ton civarý ilave kapasiteyi de düþündüðümüzde 660.000 tona yakýn bir toplam kapasiteye ulaþýlmasýný bekliyorum.
AL YA DA SAT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR..
Sayýn @1m$, Atakey ilk kez borsaya gireceðinde izahnamesini detaylý olarak okumuþtum.Þu anda ki mevcut üretim kapasitesi,Tukaþýn Bor Fabrikasýnda yapacaðý dondurulmuþ patates kapasitesi olan 110.000 tondan daha düþüktü(hatýrladýðým kadarýyla 75.000 ton civarýydý).Ýlave yapacaðý kapasite ile birlikte yine de 110.000 ton kapasiteye ulaþamayacaðýný not etmiþtim.Elbetteki þu an için Atakey in avantaji üretmiþ olduðu dondurulmuþ patatesler için müþterisinin(Tab Gýda)hazýr olmasý.Tukaþýn fabrikasý da devreye girdiðinde müþteri ve satýþlar konusunda sýkýntýsý olmazsa,devreye girecek dondurulmuþ patates tesisinin deðerinin en az Atakey kadar olmasýný bekleyebiliriz.Þu an Atakey in piyasa deðeri 7,5 milyar liradýr.Saygýlarýmla.
AL YA DA SAT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Dünden bugüne ne deðiþti de devre kesiyor, bu volalitif hareketler hisseye güven kaybettiriyor.
SON DAKÝKA | Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, not görünümünü duraðandan pozitife*çevirdi.
Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
[emoji120] teþekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri