1) Yazýlarým, analizlerim yatýrým tavsiyesi deðildir ve hiçbir þekilde öyle algýlanmamalýdýr !...2) Teknik içerikli forumlarý SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kýnýyorum ve bu forumlarýn birgün amacýna uygun bir þekilde kullanýlmasýný umuyorum...
Sn. birdost, tþkler. Hala olumlu bir iþaret yok mu?
Günlük grafiklerdeki pozitif uyumsuzluk dýþýnda ben göremiyorum...Ancak, 3,80 -90 aralýðýna yada daha üstüne sert bir toparlanma gelmezse, aylýk grafikler maalesef pek iyi durmuyor...
Yýllýk grafiklerdeki 4,7x lerde seyraden ao yu da hafife almamak lazým...Sapma çok fazla oldu...
Kaðýt geçen sene 5,93 kapanýrken yýllýk ao su 4,32 de kalmýþtý...Düþerken de çabucak o seviyeler görülmüþtü...Þimdi resime tersten bakmak lazým...
1) Yazýlarým, analizlerim yatýrým tavsiyesi deðildir ve hiçbir þekilde öyle algýlanmamalýdýr !...2) Teknik içerikli forumlarý SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kýnýyorum ve bu forumlarýn birgün amacýna uygun bir þekilde kullanýlmasýný umuyorum...
Dün þirketi aradým , 2018 beklentilerinde bir revizyona gerek olmadýðýný söylediler.
Dün ve bugün alým yaptým.
2.35 -2.45 aralýðýndan.
Þimdi güncel fiyat 2.42
Yer Ýmleri