tepeden almadım 1
zamanında bir hata yaptık aldık dedim bu 2
aç bak bakalım bu hisse kaç kere düşeni kırıp yeni bir düşen yaratmış bu 3 . şirkete 5 m para ver yarısına ortak ol. ama sattığın hissenin miktarınıda yaz ki bilelim. gerçi yazmasına gerekte yok. kap ta yazılı gir oku. sonrada açıklama yapıyor (yaa biz kredi çekicez aslında onu teminat göstericez diye palavra sık. sana kredi vermiyorlarsa zaten bir sıkıntı var. teminat gösterebilmen için illa merkezi kayıt kuruluşuna başvurman gerekmiyor)
o cihazı üretecek derken kıçı boklu bir navigasyon koyacak kemer tokasına eğer bununla zengin olacağını düşünüyorsan ne ala bu 4
aselsan, petkim, thy beni bağlamaz. o fiyatlardan o hisseyi alanlarla görüş. benim yazımı tekrar okursan hiç bir hisseyi önermedim (önermem de zaten yeri geliyor arkadaşıma bile hisse önermiyorum aman düşer falan benim yüzümden zarar yazmasın diye) benim önerim o kadar yere sağlam basan ucuz hisse varken bu gereksize yatırım yaparken tekrar düşünün demekti. yoksa beni bağlamaz. para senin paran. hisse orda fiyat belli. benimki ufak bir uyarı diyeyim. seçim senin.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri