-
3.65 üzeri neden önemli açıklayabilir misiniz sayın B=D ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
B=D
Harikasın patron. 3,65 üstü çok önemliydi. Sağol , varol. Birde, bazı arkadaşlar başka zamanlarda gerekli gereksiz kademe görüntüsü atıp duruyorlardı. Kırk yılda bir, üstelik hissenin tarihi gününde kademe görüntüsü lazım oldu, sadece 1 kişi paylaştı. Kendisine teşekkür ediyorum(adorable35).
Bizimde işimiz gücümüz var. Kademeye Müsait olduğumuzda atıyoruz. Söylediğinizi size yakıştıramadım.
-

Originally Posted by
sortac00
Katmr 6 tl den 1.80 e nasıl bastı. 6 tl den kitlediği milyon lotu alana kadar 1.80-2 arasına kağıdı hapsettiğini bilseydiniz keşkeeeee. Katmeri bedava verseler almam.
EVET ama mutlu sona ben ulaştım orada. 2:60 maliyetleri 10:30 vedalaştık o zaman. Şu an o karlarımla akgüv deyim. Neyse! Yaşasın akgüv ! Beklemeye devam
-

Originally Posted by
croesos
EVET ama mutlu sona ben ulaştım orada. 2:60 maliyetleri 10:30 vedalaştık o zaman. Şu an o karlarımla akgüv deyim. Neyse! Yaşasın akgüv ! Beklemeye devam
Elinize sağlık eğer katmer speğine geçirdiysen
-

Originally Posted by
demir_döven
Yazık ettik😂😂😂o kadar yıl bekle ve 3.61/62/63 den bere.ve şimdi 3.75...suan 1300 TL kayıp bugün 4 üstüne atar bu iblisssss
borsa da hiç kimse ne en dipten alır ne de en tepeden satar o yüzden üzülme fazla bence:)
-
ben tamamen çıktım beyler söyleyim dedim kalanlara bol kazanç
-
ata yatırımdaki mal eğer patronunsa malı birilerine devretmiş gibi duruyor
-
Bu hisseden 800 tl kayıp yaptım. Takibe aldım.çok canım sıkılmişti. Bugün 80 nı gördü.kazananlar à allah kazanclarini daim eder insalla
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri