Bir hafta içinde 44.80 i hacimli geçerse agresif yükselme bekliyorum... Yorum beni baðlar...![]()
Bir hafta içinde 44.80 i hacimli geçerse agresif yükselme bekliyorum... Yorum beni baðlar...![]()
Türk Traktör: Sýçramaya hazýr
Türk Traktör hissesini “Endeksin Üzerinde Getiri” ve 53.00 TL hedef fiyatla araþtýrma kapsamýna alýyoruz. Türkiye dünyada yedinci en büyük traktör pazarýna sahip ve Türk Traktör son 12 yýldýr lider konumunda. Liderliðini geniþ bayi ve hizmet aðý ile destekliyor. Güçlü Ar-Ge merkezi ve son teknoloji ile Þirket kendi traktörlerini tasarlayýp imal ediyor. Üst model traktörlere geçiþ ve artan ihracat ile üretimde tam kapasiteye doðru gidiþ olacaðýný bekliyoruz. Þirket, %50 ortaðý CNH Industrials’in global aðýndan faydalanarak ihracat büyümesi saðlanýyor. Hacimdeki büyüme ve üst modellere geçiþle þirketin ölçek ekonomilerinden faydalanýp kâr marjlarýnda geniþleme olacaðýný bekliyoruz.
Ak yatýrým
abowwww þimdi korkmaya baþladým
ytd deli saçmasýdýr
221E212E-5C58-48C7-BECF-AF75D3ADD582.jpg
Hadi bakalim
40 dan 34 e düþürüp herkesi çýkarttýlar hýzlýca 44..þimdi sokuþturacak adam arýyorlar. Haliyle kimse yükseldi diye almaz sürdükçe sürer. Az oç deðil bunlar
Yer Ýmleri