arkadaþlar bu nasýl bir hacim ya 2017 yýlýndan beri bu hissedeyim hiç böyle günlük bir hacim hatýrmýyorum inþallah hayýrlýsý olur
arkadaþlar bu nasýl bir hacim ya 2017 yýlýndan beri bu hissedeyim hiç böyle günlük bir hacim hatýrmýyorum inþallah hayýrlýsý olur
Arkadaþlar,
Aracý kurum tahminlerini bir kenara koyup ttrak ün aylýk üretim ve satýþ verilerini osd nin web sitesinden görebilirsiniz. Ýþlerin nasýl gittiði ile ilgili þeffaf ve doðru bilgi budur.
Ne fazla heyecana kapýlmaya ne de umutsuzluða düþmeye gerek yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Þu an çoðu hisseler tavanlar serisi çiziyor , Uluun her gün tavana kilitliyor hisse alýnamýyor , Tat gýda , Raysg , Vangd , Banvt alayý tavanlarda iþlem görüyor , yukarýda ,,,
TTRAK'ý yönetenler bu kadar korkmayýn yahu illaki dinlenicek ,, esneticek , çiz sende tavanlarý o kadar elinde imkanlar var ..
Bahsettiðim hisseler kaç gündür ne dinlenme var , ayný ok gibi çizgi sürekli yukarýda ,,,,
Çiz sende tavanlar serisi ,o kadar olumlu haberlere karþý þu an hala 7 sene önceki fiyattasýn,, 56
Uluun 'a bi bak tam 4 haftadýr herr gün tavana kilitliyor hisse 2,5 tl den 4 haftada 14,11 oldu yine tavan bugün ,,![]()
Ben þuan ttrak de tavan gitmesini gerektirecek bir durum göremiyorum. Bu bilanço bilanço açýklanmadan önce fiyatlandý zaten. Türk traktör üretim ve satýþ verilerini hem osd ye bildiriyor hemde kendi web sitesinde ilan ediyor.
Bilanço çok da sürpriz deðildi.15-20 gün sonra nisan verilerini de görürüz. Nisan verilerinin kötü olacaðý kesin zaten. Bakalým mayýs nasýl gidecek
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri