Tavan açan hisse buyurun ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tavan açan hisse buyurun ytd
Zaten yüksek gelmesi beklenen enflasyon yüksek geldi diye düşen borsa... Kim kime Opel Corsa.
Temel er geç ederini bulur fakat son 6 aydır psikoloji harici hepsi boş işler.
Adamlar kan kusturmadan götürmeyecek belli ki.
Vaktiniz varsa arsa almış gibi davranmalı. Her gün bakmamak en iyisi galiba.
Değilse maliyete geldiğinde elimizden alacaklar, bakakalacağız..
Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
Veren de alan da O'dur.
Bankalara ayak uydurdu... Sanki cıkarken uydurdu
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..
Daha önce dedim belki kızan darılan olur ama yine yorumumu yapayım. ben 0.7x'e gelmeden TSKB almam bu saatten sonra. 0.72'yi gördürdüler buna 80lerden kim toplar artık. Yukarı roketleyeceklerse 70leri gezdirirler gibi geliyor bana.
Hem bedelsizi hem de temettüsü var alır ömür boyu tutar sürekli Lot arttırırım diyordum ama heves meves bırakmadılar bende.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Vakfn i 3 yıl elimde tuttum maliyet 1.01 ... artık usandım yıldım. Sattığımın haftası bir yukarı vurdu 3,25 .. geri geldi bir vurdu 5 lere kadar. Ama ben resmen sıyırıyorum. Kafayı yedim... sabır sabır... ytd
Borsada sabır lazım ancak işin içine Spek girince mantık kalmıyor. Yoksa karda olan her yıl mis gibi Temettü bedelsiz veren banka hissesi. Evladiyelik. Ama son 97'ye çıkarıp aşağı salma olayı bütün hevesimi kaçırdı. Bundan sonra 90ları gören bu hissede durmaz. Spek giren hisse iflah olur mu bilemem.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Dediğim gibi 79'u yaktı. Biraz daha sarksın da satmamak üzere alalım.
Yer İmleri