ben izmir e gidip yerinde inceledim. folkart kuleleri gezdim izmir de projede etrafta ne var ne yok hakimim. ne anlatýyorsun izmir olsa ne olur olmasa ne olur.
TEEK GERÇEK VAR.
Projeksiyon pay deðeri 5 TL
ben izmir e gidip yerinde inceledim. folkart kuleleri gezdim izmir de projede etrafta ne var ne yok hakimim. ne anlatýyorsun izmir olsa ne olur olmasa ne olur.
TEEK GERÇEK VAR.
Projeksiyon pay deðeri 5 TL
Ýki gündür 0.69 satýþ verdim ama bir türlü satamadým..Ayný slkýntý tskb hissesinde var.O hisse de inatla 0.72 -0.73 arasý gün boyu hareket ediyor..Þu damat maliyenin baþýna geçeli borsa hisseleri iyice uyuzlaþtý..iyice itin kopuðun eline geçti..ya da parti üyelerinin eline geçti..
batýk dedikleri ýþýklar enerji 0,20 kuruþtan geldi bizi solladý ya daha nediim.0,77 oldu biraz örnek alsan ýþýk ý hatta 0,44 krþ luk bmelk 1,44 oldu onada batýk dýolardý ama seni ikiye katladý 1 haftada hadi 1.tl yi geç rezillik seni
70 kalkacak
iþ tek baþýna 2.2 milyon lot aldý maliyeti 0,692
geri vermeze kalkýyoruz dostlar. baþka alýcý yok geri verecekler baský için 69 da malý sýfýrladýlar. 70 i kaldýrýp 1 2 milyon alýþ girerse teknik mükemmel olacak. ama geri vermemesi lazým speðe baðlý.
Yer Ýmleri