Adamýn biri baþka foruma 250 bin adet aldýðýný yazmýþ. Bunun gibi alan olursa epeyce mal daðýlmýþ olabilir mi?
Adamýn biri baþka foruma 250 bin adet aldýðýný yazmýþ. Bunun gibi alan olursa epeyce mal daðýlmýþ olabilir mi?
Bu hissede noldu kim yapiyor operasyonu
Asunim'in 6 ay süreyle iþlem yapma yasaðý var. MKK'ya iþlem gören tipe müracaatý yapan þirket an itibariyle yasaklý bir þirket ve MKK onayladýktan sonra bu hisseleri istese de satamaz. Birileri açýða satýþlarla bu fiyatlara getirmekte hisseyi, kimsenin bir þey sattýðý yok. Zaten istese de satamaz.
Bedelli icin kagidin 1 lira ustunde olmasi gerekiyor.ben sirketi aciktaki lotlarini toplarsa devlet musade etmez anlamadinda soyledim.eskiden vakif grubunda yaptilar bunu.
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanliz su forumda cikarken 1 allahin kulu yoktu.%50dusunce duruma bak.
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam adamlarýn 54 milyon lotuna çökmüþ zaten devlet. Maliyetleri Allah bilir kaç. Birde üstüne (atýyorum % 100) bedelli gelse hepten bitecekler. Asunim MKK'da iþlem gören tipe dönüþtürme yoluyla halâ mal yüklenmekte. Hesabýma göre 4-5 milyon lot daha bu þekilde yapsa sermayedeki oraný % 10 seviyesine gelecek ve KAP'a açýklama yapmak zorunda kalacak.
Yer Ýmleri