Su satilan 176 dairenin karsiliginda alinan arsa kar olarakmi gececek biliyormusunuz?bilancoda nereye yaziliyorSM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su satilan 176 dairenin karsiliginda alinan arsa kar olarakmi gececek biliyormusunuz?bilancoda nereye yaziliyorSM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani, stoklardan >> yatırım amaçlı gayrimenkuller hesabına virman olmuş. Bilanço anlamında değişen sadece bu. Yakın gelecekte bu arsalara yine beraber proje yapacaklar, sonra HLGYO onları başka arsalar karşılığında yine Er Konut'a satacak vs böyle böyle gidecek.Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Gez Mahallesi 250 Ada 10 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde Halk GYO (%50) - Er Konut (%50) Adi Ortaklığı tarafından yürütülmekte olan Şehristan Konutları projemizde yer alan ve ekspertiz bedeli 55.431.795,19 TL+ KDV olan 175 adet konut ile ekspertiz bedeli 913.315,20 TL+ KDV olan 1 adet ticari gayrimenkulün, Adi Ortaklık tarafından Er Konut AŞ'ne satış işlemi sonucunda Şirketimize düşen alacak tutarı karşılığında, mülkiyeti Er Konut AŞ'ne ait, ekspertiz değeri toplam 28.556.000,00-TL (KDV Dahil) takdir edilmiş olan 8 adet arsa nitelikli taşınmazın, bu ekspertiz tutarı üzerinden Şirketimiz tarafından satın alınmasına ilişkin sözleşme imzalanmıştır.Onun için yazdım, bu daire işlerinden ekmek çıkmaz bize.
Çok şey yazasım var da, fiyatları belli bir seviyede tutmak isteyen bir yapı var kağıtta. Gelmek isteyenlere de Asunim olayıyla ciddi mesaj verdiler. Ne zaman ağalar izin verir o zaman gider bu hisse.2019 bitti sayılır, şayet İFM mevzusu öne çekilecekse ki tüm açıklamalar böyle, asıl hareket gelecek sene sonlarında başlayacak diyebiliriz.
Asunime ders mi vermek istiyorlar yoksa öyle düşünmemizi mi istiyorlar? Belki de birileri yolun sonuna yaklaştığını anlamıştır!
Ytd
Üstadım, adamlar (Asunim ekibi) bu işten iyi zarar ettiler. Böyle düşünmemizi isteyecek bir durum değil bu, saf gerçek. Bakalım bunun acısını çıkarma yönünde bir girişimde bulunacaklar mı, yoksa kedi gibi bir kenara çekilip sineye mi çekecekler göreceğiz.
Yer İmleri