2019 da bizi çok güzel bir kar ve temmettü-bedelsiz bekliyor. Zaman daralýyor. Hedeflere yavaþ yavaþ yaklaþýyoruz. Beklemeye devam.
2019 da bizi çok güzel bir kar ve temmettü-bedelsiz bekliyor. Zaman daralýyor. Hedeflere yavaþ yavaþ yaklaþýyoruz. Beklemeye devam.
Piyasa Degeri 738M olan sirketin 1 senelik kari 252M , Tabii caniiim niçün olmasin .. Ben inandim siz de inanin...
Ya fiyat ya da bu hesap kitap yalan.
Muhtemelen Bist'in gelmis gecmis insan akliyla en cok alay eden kagidi bu çöp hlgyo'dur.
SUKUK ÝHRACINDA KONUÞAN Halk Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý Genel Müdürü
Dr. Feyzullah Yetgin þunlarý söyledi:
“2010 yýlýnda kurulan genç þirketimizin ticari gayrimenkul
aðýrlýklý portföyünü, ana ortaðýmýz Halkbank’tan aldýðýmýz güç ve
destekle, yaklaþýk 5 kat büyüterek, bugün 2,2 milyar TL seviyelerine
ulaþtýrdýk.
ÞÝMDÝ SORMAK LAZIM O ZAMAN 1,30 DAN HALKA ARZ YAPTIÐINIZ KAÐIT EN AZINDAN 5 KAT DEÐÝL 2 KAT DEÐERLENSEYDÝ ÞÝMDÝ 2,60 OLURDU. PÝYASA DEÐERÝ BÝLE 1 MÝLYAR OLMAYAN ÞÝRKETÝNÝZ OLDUÐUNDAN HABERÝN VAR MI? BUGÜN BÝLE KAR ÝLE 0,94 GÖSTERÝP 0,93 VE 0,92 VEREREK ÝNSANLARIN ÜÇ KURUÞUNA GÖZ DÝKÝLDÝÐÝNDEN HABERÝNÝZ VAR MI? TABÝ SÝZÝN ÝÇÝN SORUN YOK DÜNYA KADAR MAAÞ AL KONUÞ BABAM KONUÞ MAAÞ AL
Vkgyo %8 primli bu hala 0,92 veriyor
Bu lanet kagidin yurumesi için piyasa degerinde kar aciklamasimi gerekiyor![]()
Piyasa olumlu haberler olumlu bilanco olumlu kagit degerinden ucuz ..
Bekledigin nedir..
Ytd..
Kar yeniden deðerlemelerden etkisi çok olmaz. Mayýstan sonra sancaktepe ve erzurum teslimleri ile 2018 3 ve yýl sonu bilançosunun esas faaliyet karý yazacaðý ve yüzümüzü güldüreceðini düþünüyorum
Bist’in costugu boyle bir gunde , rekor kar aciklamasi bile ise yaramadi. Çöp yine çöplügünü yapti , kipirdamadi. Zaten aksi beklenmiyordu (eksi kapamamasi bir mucize) ama gene de insan sasmadan edemiyor. Bu sekilde akil mantik disi fiyatlanan kagitlarda sonradan goruluyor ki , sirketin degerinin hisseye sirayet etmemesi icin bir takim ali cengiz oyunlari cevrilmis. Burdaki oyunda anladiigim kadari ile borsada aciga satisla kagidi baskilamak. Cogu gun Takaslarda goruluyor ki halk yatirim bile vicdansizca basiyor. 2013 arzinda verilen 2016 hedefini her 3 senede bir otelleyerek 2023 ‘e kadar uzattilar (simdilik)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer Ýmleri